Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek vele, mit hogyan csináljak?
Na szóval biztos forrásból tudom hogy egy lány a suliban belém van esve teljesen és én is szerelmes vagyok belé. Facebookon rengeteget beszélgettünk idáig.Élőben még egyenlőre a hülyeségem miatt csak köszöntem neki,tehát amikor szembe mentünk akkor köszöntem neki majd ő is vissza. Na szval mostmár megkéne ölelnem,puszilnom,csak vmiért nagyon izgulok hogy mi lesz,hogy lesz és nincs nagyon önbizalmam odamenni megölelni,beszélgetni. Mit csináljak? Ha odamegyek akkor miről beszélgessünk?
Mindketten 13évesek vagyunk.
Kérlek segítsetek!
A fakkbukkon sokat beszélgettek, de élöben már csak a köszönés megy..? Ez azért elég röhejes helyzet....
Amúgy meg csak 13 évesek vagytok.. még azt se tudjátok mi az a szerelem... Majd elmúlik :)
-Szia
-Szia
-Hogy vagy?
-Jól.
-Milyen órád volt?
-Nyelvtan...
-Azt nem szeretem. Mondjuk elég jó vagyok benne.
-Én szeretem. Szintén jó vagyok benne :)
-Az jó. Én csak a rajzot kedvelem.
-Hehehe. Az nem is igazi tantárgy...
-Dehogynem. :) Sk tehetség kell hozzá! :P
-Hahaha.
Aztán így tovább... Gyorsan témát válthatsz, mesélhetsz neki, hogy mi történt veled.
Vagy pl. megkínálhatod gumicukorral (vagy bármi mással) és akkor el is indul a megismerés:
-Kérsz gumicukrot?
-Aha, persze! Köszi!
-Te is szereted?
-Ja, ki nem? :)
-Én is nagyon. Meg úgy összességében az édességeket.
-Én is.
-Mondjuk a négercsókot utálom.
-Komolyan? Én imádom!
-Ízlések és pofonok... :) A csokit szereted?
-Nana :D
-Mint mindenki más a világon... És melyik: Milka vagy boci?
-Milka
-A bocit nem szereted?
-Közömbösen érzek iránta :)
-Én mindkettőt szeretem, de nálam is a Milka a nyerő. És szereted a normális kajákat is, vagy csak az édességeket? x)
-Naná, hogy szeretem :D Imádok enni!
-És mi a kedvenc kajád?
-...
És így tovább. Ilyen hihetetlenül egyszerű dolgokról beszélgessetek. Ki mit szeret, kinek milyen napja volt, hol vette a cuccait. Majd karácsonytájt: Szereti-e a karácsonyt, mit kapott tavaly, idén mit kér...
Rengeteg mindenről lehet beszélgetni.
A lényeg, hogy ne gondolkozz sokat azon, hogy mit mondj! Hülyeséget is mondhatsz, senkit sem érdekel! :)
És szerintem ne öleld meg egyből. Beszélgessetek, legyetek együtt egy kicsit. Majd utána fogd meg a kezét, akkor már meg is ölelheted. Esetleg puszi. Majd jön magától, érezni fogod.
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!