Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy WoW-os pasival?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 20:12
41/64 A kérdező kommentje:
Én 14, ő 15...Ezért még reménykedhetek, hogy nem örökké a nightelf csajok fogják érdekelni =/
Mert mondott olyanokat, amiből az jön le, hogy tetszem neki...De valahogy, haverok wowoznak...Meg 70es szintű asszem =/
2010. febr. 3. 21:18
42/64 anonim válasza:
én meg lvl 17-ös vagyok és fullos az álltalános iskolám. Ha meg tetszel neki akkor mondjad hogy döntsön. Vagy lépj te valamit, randit vagy ijesmit :D
43/64 anonim válasza:
* mármint abban döntsön, hogy te vagy a wow :D meg, hogy melyik fontosabb neki
44/64 A kérdező kommentje:
Jah, ő is 9.-be jár, tehát neki is megvan az általános suli...De szerintem ő olyan ember, akinek jó végzettsége lesz.Jófej, de komoly is tud lenni és nem az átlaghülye..A pénzzel is tud takarékoskodni, kedves...És ha még nem sikerült talit összehoznunk életben, még jó is hogy kocka, mert így legalább fent van
2010. febr. 3. 21:22
45/64 anonim válasza:
Ha jó fej meg minden megvan benne ami tetszik neked. Akkor hekkeld meg a gépét és töröld le a wowot. De szerintem itt akkor van már baj, hogy akkor is wowozik mikor veled is tudna találkozni.
46/64 anonim válasza:
WOW-osok rohadjanak le :) Counter-Strike 1.6 a legjobb :D
47/64 anonim válasza:
Nem olvasom végig az 5 oldalt, de egyet mondok: ha WoW függő szard le, sok időt nem szakítana rád...
48/64 A kérdező kommentje:
Nem tudom leszarni...Tényleg nem jó kockába bele szeretni, de én örülök, hogy ismerhetem Őt.
2010. febr. 3. 22:02
49/64 anonim válasza:
örülök, hogy még a magamfajta kockáknak is van esélyük nő ügyekben. Én Aionozok, de csak ritkán, nem vagyok függő :D másban nyilvánul meg a kockaságom...
50/64 A kérdező kommentje:
Hát igen..én nagyon szeretem őt...szinte csak rá tudok gondolni, amikor meg nem, akkor tuti jön valami, ami eszembe juttatja
2010. febr. 3. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!