Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi-Nő barátság meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi-Nő barátság meddig "tartható"?

Figyelt kérdés
Ha valaki elutasít mint "pasit", de jóbarátként nem... Tudnátok utána igazán barátok lenni? Legtöbb olyannal, aki elutasított már nem tartom a kapcsolatot, és úgy vettem észre mások sem szokták. Eddig egy kivétel akadt, akivel már évek óta napi kapcsolatban vagyok, viszont időről időre bepróbálkozom nála, ő meg már vagy 1 tucatszor mondta, hogy sosem lesz több köztünk. Én csak várok, várok.. az évek repülnek, és sehol semmi. Nem jó ez így, viszont ennyi éves barátságot sem bírnék kidobni az ablakon már... tanácstalan vagyok. Másoknál ez hogy megy, mit szoktatok tenni?

2014. dec. 18. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Két felnőtt ember között, akik egyébként külön-külön is boldog párkapcsolatban élnek, lehet valami barátságnak nevezhető. Azért így fogalmazok, mert a nők genetikailag alkalmatlanok az igazi barátságra. Ne vegye sértésnek senki!! Imádom és tisztelem a nőket, de ez így van.
2014. dec. 19. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Először is: Igenis létezik fiú-lány barátság!

Másodszor: ...az ő részéről.

Harmadjára pedig: Nem "kidobnád az ablakon" a barátságotokat...Egyszerűen nem normális (rád nézve) az az állapot, hogy te vársz, a barátod meg nem akar se várni, se elindulni...Ez nem barátság. Legalábbis a te szemszögedből biztosan nem, hanem reménytelen helyzet.

És ugye senki nem akar reménytelen helyzetben lenni...Beszéld meg vele (utoljára!) és ha a válasz továbbra is egy határozott nem, ideje lesz közösen "kirakni" a kapcsolatotokat az ablakon.

Sok sikert!

2014. dec. 20. 16:40
 13/14 anonim válasza:
Én azt mondom,hogy ez létezik. Mert nekem is van egy barátnőm most rosszon megy át.És én ott vagyok neki meg minden én azt mondom, hogy létezik a fiú+lány barátság!
2014. dec. 21. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Látom, nem úszom meg. Aki azt mondja, hogy létezik férfi-nő barátság, annak nincs fogalma az igaz barátságról. Arra genetikailag csak férfiak képesek. Ez még az őskorból maradt ránk. A vadászó ősembernek ugyanis abszolút nem volt mindegy, hogy aki mellette áll, miközben szembenéz a kardfogú tigrissel, vagy a többtonnás mamuttal, az MENNYIRE áll mellette. Az igaz barátság ugyanis erről szól: megvédem a segged, akármi fenyegessen is. Kiállok melletted bármi áron. Ha kell, a tűzbe is bemegyek érted. Ehhez férfiagy kell. A férfi agyában 4x akkora területet foglal le a fajfenntartás, mint a létfenntartás. A nőknél ez az arány fordított. Ezért bátrabb a férfi. Tűzbe megy a barátjáért, a szerelméért, a gyerekéért. A nő csak a gyerekéért teszi ezt meg, teljesen érthető módon. Ráadásul az őskorban a nők gyűjtögettek. Ebben a munkában a másik asszony inkább csak konkurenciát jelentett, nem pedig segítséget. Stimmt?
2014. dec. 22. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!