Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan felejtsem el? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit 3,5 éve ismertem meg, én akkor beleszerettem, nagy jo barátok lettünk de ettől sose jutottunk tovabb és úgy néz ki hogy nem is nagyon van rá esély. Hogyan tehetem magam túl rajta úgy, hogy a barátság megmaradjon? Vagy mit tegyek hogy esetleg az ő részéről is több legyen az érzés mint barátság?

Még "gyerek koromban" szerettem bele (15 évesen)

És igy "nőttem fel" hogy szerelmes voltam belé végig (18 vagyok) így pedig rettentően hozzá nőtt a szívemhez.

18/F

Ő pedig 17/L

2014. dec. 9. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szivacs.
2014. dec. 9. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Sehogy!!!

Akbe igazàn beleszeretsz sosem felejted el

Es mindîg is azt mondtam fiu lãny baràtsàg nincs!!!

Az egyik mindîg többet érez!!

2014. dec. 9. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát először is: van fiúlány barátság, csak magyon ritka. Másodszor: tudom milyen érzés, de szerintem mondd meg neki! Ha tényleg jó barátok vagytok, akkor nem lesz baj még ha nem is érez ugyanígy. És ha ő is így érez? Szerintem ezt meg kéne beszélned vele...
2014. dec. 9. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Pontosan tudja hogy szerelmes vagyok belé, beszéltünk már erről többször is, de mindig az a vége hogy ő még várni szeretne, mert nem szeretné hogy a gyerekes hülyeségekre rámennyen a kapcsolatunk és ezáltal a barátság is...
2014. dec. 10. 23:13
 5/7 anonim válasza:

Próbáld meg döntésre bírni.

Minél tovább húzzátok annál rosszabb lesz neked.

Ha kikosaraz akk is rossz lesz de már tudod, h hol áll a vásár.

2014. dec. 12. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is, csak 10 évvel idősebb vagyok mint te. Nekem megmondta , hogy bármit teszek is, bármilyen leszek is, köztünk sosem lesz több barátságnál. Hogyan tedd túl magad rajta? Találj egy olyan nőt aki viszonozza is az érzéseidet, az segíthet. Sőt, szerintem csakis ez segítene. Egyelőre nincs ilyen nő, szóval én sem tudom túltenni magamat egy bizonyos valakin.......
2014. dec. 19. 13:11
 7/7 A kérdező kommentje:

nekem meg pont eza helyzet, hogy nem mondja megy kerek perec, hanem mikor egyszer úgy hosszaabban elbeszélgettünk erről a témáról viberen, akkor az lett a vége, hogy azt mondta, hogy most azért nem mert még túl fiatalok vagyunk és ő azt szeretné hogy én legyek neki az utolsó, és hogy majd hozzám akar jönni feleségül (ezt kb olyan 1-1,5 éve mondja szinte minden hónapban szó esik róla egyszer) és hogy azért nem szeretné hogy most megpróbáljuk mert túl fontos vagyok nekki, és nem szeretné, hogy esetleg egy veszekedésre rámennyen a kapcsolatunk és a barátságunk is... :/

Szóval tényleg fingom sincs hogy mit akarhat! :/

2014. dec. 19. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!