Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitévő legyek ebben a helyzetb...

Mitévő legyek ebben a helyzetben? Lépjek vagy inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés

Ha minden jól alakul június végén sikerül végezni az egyetemen azaz a mindennapos kapcsolatom megszakad számos emberrel akivel az elmúlt 5 évben gyakran találkoztam. Nagyjából harmad vagy negyedévben találkoztam először az egyik évfolyamtárs lánnyal egy közös óránkon, akin elsőre megakadt a szemem de sokáig nem voltam biztos abban, hogy valóban tetszik-e, így nem is léptem. Akárhányszor találkoztunk egy közös órán és épp néztem sokszor előfordult hogy ő is gyakran nézett rám, de nem tudtam eldönteni, hogy van-e ennek jelentősége vagy sem. Így ment ez féléveken át, amikor láttam őt rögtön elkezdett kattogni az agyam, hogy mit kéne tenni de végül addig húzam-halasztottam az egészet míg nem véget ért az egyetem és most gyakorlatilag pár vizsga választ el a végétől. Múlt héten újra láttam őt egy közös vizsgánkon, a szokásos nézzük egymást történet megint megvolt de nem voltak éppen ideálisak a körülmények az ismerkedéshez. Sajnos a maradék vizsgán már nem leszünk együtt így gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy újra találkozzunk, maximum ha mindkettőnk sikeresen végez idén akkor a diplomaosztón lesz még egy közös alkalom újra látni egymást, illetve ha nem jönne össze vizsgánk akkor ősszel találkozhatunk újra de még így is minimális az esélye, hogy újra találkozzunk.

Az egyedüli közös pont a Facebook, amit nem igen preferálok ismerkedés szempontjából de úgy tűnik más lehetőség nem igen akad, viszont hülyén érezném magam ha hirtelen bejelölném ismerősnek és valami gyenge szöveggel nyitnék felé. Már magát a bejelölést is lehet furcsállná ugyanis a köszönésen kívül más kapcsolatunk nem igen volt a félévek alatt. Érdemes lenne mégis kockáztatni mondván, úgyis minimális az esélye annak, hogy újra találkozunk a jövőben és ha nem jön össze nem ciki, vagy ilyen minimális háttérrel jobb hagyni az egészet és továbblépni?

2014. máj. 5. 01:02
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem ha sikerültek a vizsgák bejelölheted aztán simán eltudsz arról dumálni vele h neki h sikerültek vagy megkérdezel valami kamu szöveget ez vagy az mikor lesz vagy hol stb. sok sikert!
2014. máj. 5. 01:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Én is inkább a vizsgák utáni időszakra gondoltam, hogy esetleg akkor próbálkoznék. Akkor már nyugodtabbak lesznek a körülmények és csak nem veszi rossz néven ha bejelölöm és írok neki. Köszi még egyszer!
2014. máj. 5. 01:30
 3/3 anonim válasza:
Na, sikerult? Bejelölted, vagy össze ismerkedtetek?
2014. dec. 10. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!