Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi-Nő barátság meddig "tartható"?
Ha eleve mindketten csak barátkozás céljából ismerkednek, akkor abból lehet igazi barátság, ha viszont az egyik fél többet akar, míg a másik tényleg csak sima barátságot, akkor abból lesz a friendzone. Valahogy így működik:
Barátkozó nő + barátkozó férfi = igazi barátság
Barátkozó nő + kapcsolatot kereső férfi = friendzone a férfinek
Barátkozó férfi + kapcsolatot kereső nő = froendzone a nőnek
Kapcsolatot kereső férfi + kapcsolatot kereső nő = kapcsolat
Persze ezek csak nagy vonalakban vannak így, elfordul, hogy a barátkozó felek előbb-utóbb mást is akarnak, meg az is, hogy pont két olyan kapcsolat kereső talál egymásra, akik nem "kompatibilisek" a másikkal.
Ameddig a pasi nem kezdi el szo szerint tartani a not az oleben...;)
Nem, hiszen fajilag nem kutya, azon belül nem pincsi kutya vagyok, vagy papucs, ahogy jobban tetszik.
De, nagyonis létezik férfi-női barátság. De általában csak akkor, ha legalább az egyik, de méginkább mindkettő félnek emellett van egy stabil szerelmi/házassági kapcsolata. Ha valaki hű a párjához, az szerintem tudja kezelni azt, hogy amúgy jóban van egy vagy több emberrel, aki történetesen a másik nemhez tartozik. Szerintem simán kialakulhat normális és pozitív barátság is akár hosszú éveken át, csak figyelni kell arra, hoyg ennek ne legyen testi dimenziója (ha egyszer rálépünk erre az útra, egyre nehezebb féket húzni), vagyis leginkább egyfjat lelki-beszélgetős kapcsolat legyen. Az ember az azonos nemű barátait se szokta fogdosni, stb. Másrészt figyelni kell arra, hogy ha a szerelem tüneteit látjuk magunkon, vagy legaklább annyira szeretjük már a barátot, mint a szerelmünket/házastársunkat, akkor álljunk le, tegyünk rendet magunkban, akár kerüljük is az illetőt egy ideig.
De ha még nincs stabil kapcsolatunk a barát mellett, akkor mindez jóval nehezebb, mert tovább akarunk menni. Akkor viszont tudomásul kell venni, hagy valószínűleg egy "szelíd kosarat" kaptunk. A nők, amikor azt modnják, hogy csak barátok legyünk, akkor az náluk bizony kosárnak számít, csak finoman közlik. És ha tovább próbálkozunk, a legtöbb nő csak idegesebb lesz és bedurvul. Szerintem keress más nőt, akinél nagyobb sikered lesz, aztán ezzel a nővel majd magától rendeződik a dolog idővel.
Amióta van barátnőm tudom hogy létezik.
Barátnőmnek van egy olyan fiúbarátja, akinek van barátnője. Jó nem tetszett ez egész először, féltékenykedtem, de bebizonyosodott számomra, csupán barátság van köztük.
Csak vannak olyan emberek, akik szeretik a változatosságot, és a barátnőjükön/barátjukon kívül más beszélgetési forrást is keresnek, és vannak olyanok, akik az ellenkező nemmel jobban kijönnek.
Amíg nem kúrnak egy ordenáré nagyot.
Utána vagy összejönnek, vagy kefélnek tovább is, vagy nem, és jobb esetben marad, rosszabb esetben véget ér a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!