Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze kavarodtak az erzelmeim!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze kavarodtak az erzelmeim! Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek? Van egy fiu akit nyaron ismertem meg egy taborban ossze is baratkoztunk,csak az a baj hogy utana meg tetszett de miutan mar nem ereztem iranta ugy megtetszett egy masik fiu en is tetszettem neki de mar nem tetszk nekem...vissza terve a masik fiura egyszer talalkoztunk utana azert mert 30 km-re lakik tollem,o is 8.-kos es amikor mentem iskolat nezni talalkoztunk oda jott beszelgettunk viccelodtunk stb..es jovore egy iskolaba fogunk kerulni,csak megint az a baj hogy mire mar nem ereztem iranta ugy semmit csak baratsagot fbukkant es ossze kapavarta az erzelmeimet..egy lany baratom szerint tetszek neki mert velem mas hangon beszel meg oda jon hozza magatol is beszelgetni stb..es igazan ossze kavarta az erzelmeimet mert jovore egy iskolaba keruluk es eleg surun talalkozunk majd...igaz fogunk meg addig talalkozni de az nem szamit..nem tudom erdemes e ra varni? Mielott olyan komik jonnek hogy "nem tudnak ra varni" elmondom hogy en kitarto vagyok ilyen teren.

2014. dec. 10. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak az érzéseidet, de a helyesírásodat is eléggé "ossze kapavarta" az a fiú. Tényleg nagyon különleges lehet.
2014. dec. 10. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekes, hogy a kulcsszavakat milyen szépen le tudtad írni...ékezetek, meg minden... :D
2014. dec. 10. 21:30
 3/4 A kérdező kommentje:
:D ertem de telom vagyok,es kerdesre szeretnek valaszt kapni!
2014. dec. 10. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha így össze vagy zavarodva, akkor biztos érzel iránta valamit.Bár diák korba ez más mint felnőtt fejjel...stb.

Ha tetszik akkor gyere vele össze!

2014. dec. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!