Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szolnának? (Többilent)
De ez nagyon ciki.
Huh szerintem megvernek, mert nem vagy buz*i
Hasmenés
Sajnos nagyon kellemetlen tünet a hasmenés, de igen fontos szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében.
Általában 1-2 nap alatt magától elmúlik. Addig a kezelések fő célja a kiszáradás megakadályozása, és a széklet állagának helyreállítása.
Hasmenéskor a széklet gyakorisága nő, és híg, folyékony széklet ürül.
Ez nem különálló betegség, hanem valamilyen betegséget kísérő tünet. (egyesek lehetnek súlyosak, vagy
lehetnek enyhébbek)
A tény, hogy valami felgyorsítja a béltartalom mozgását, vagy megzavarja a felszívódást, és a víz nem szívódik fel a bélsárból.
Dehogy gaz!!!!:)
Figyelj van egy 13 eves hugom es neki egy 14 eves baratja.Olyan cukik egyutt.....volt egy kissebb osszejovetel nalunk, zene tanc stb es itt volt a fiucska is...hat olyan edesek voltak a szuleim is kedvelik bar apu neha meg felto szemmel nez a kislanyara.
Minden idosebb ember tisztaban van azzal hogy ez meg csak ilyen gyerekszerelem persze...nektek tudom h nem az:)
Szoval tortent mar olyan hogy ket ember kesobb is egyutt maradt de ha nem akkor se kell szegyelni hogy most ilyen erzelmeitek vannak. nyugodtan hivd el magatokhoz...mond el otthon hogy eljonne abaratnod:)
22L
NA DE MOST KOMOLYAN EZ BEVÁLLT NEKEM!!
Hasmenés
Sajnos nagyon kellemetlen tünet a hasmenés, de igen fontos szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében.
Általában 1-2 nap alatt magától elmúlik. Addig a kezelések fő célja a kiszáradás megakadályozása, és a széklet állagának helyreállítása.
Hasmenéskor a széklet gyakorisága nő, és híg, folyékony széklet ürül.
Ez nem különálló betegség, hanem valamilyen betegséget kísérő tünet. (egyesek lehetnek súlyosak, vagy
lehetnek enyhébbek)
A tény, hogy valami felgyorsítja a béltartalom mozgását, vagy megzavarja a felszívódást, és a víz nem szívódik fel a bélsárból.
HALLOPD PRÓBÁLD KI!!! IGYÁL SOKAT AZ SEGÍT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!