Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólnának a szüleim? Egyáltalán ti szülők meg többiek, hogy látjátok ezt a dolgot?
én 15 évesen szerintem eléggé sokkoltam a szüleimet, mikor hazaállítottam első párommal (aki mellesleg punk volt és épp aznap nyíratta fel a haját x)), de végül elfogadták a dolgot. a mai napig nem jelentem be hogy ha alakul valami.
szóval erre annyit tudok mondani, hogy ne foglalkozz velük, ne jelentsd be, ha komolyabbnak tűnik majd a dolog, pl 1 hónapja együtt vagytok már, akkor majd szépen állj anyuci és apuci elé, hogy ez van.
aranyos dolog, hogy apud félt, de mint minden tinédzser te is csak a saját hibáidból fogsz tanulni (feltéve, hogy tanulsz belőlük, de legyünk pozitívak=)) és ez így normális.
20/l
Nálam sosem csináltak ekkora ügyet abból, ha jártam valakivel, pedig ha anyám problémázott volna rajta, esetleg még meg is tudtam volna érteni, ő anno 16 évesen gyereket szült és hozzáment a gyerek apjához. Aztán elváltak és az én apámmal jóval később kezdett el járni, majdnem 10 év elteltével. Tudja jól, hogy felelőtlen volt, tőlem meg mindig csak annyit kért, hogy tartsam az ő esetét a szemem előtt és ne kövessek el hasonló hibát.
Nem kell nekik elmondanod, hogy alakulóban van a kapcsolatod, ha sokszor találkozol a lánnyal, akkor valószínűleg előbb-utóbb úgyis megkérdezik, hogy ő most a barátnőd vagy nem. Legalábbis nálam így volt a jelenlegi párommal, feltűnően gyakran (konkrétan minden nap) átjött hozzám egy héten, beteg voltam és máshogy nem tudtunk volna találkozni. Aztán a hét vége felé anyám megkérdezte, hogy ő most a fiúm vagy sem.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!