Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy lánynak az, ha egy kollegája érdeklődve
rá-rá pillant, és olykor megereszt rá egy mosolyt?
1/13 anonim válasza:
hát hogyne, minden lány örül, ha mosolyognak rá.
de ne csináld túl kajánul, mert még a végén bekattan, és valami pszhihopatának néz, és menekül majd előled ;)
2010. jan. 31. 21:32
Én örülök, ha valaki rám pillant vki meg ilyenek. Egyszerűen jó érzés, hogy tetszem neki. Persze ha egész nap bámulod az elég idegesítő lehet, szóval nem túlzásba vinni :)
2010. jan. 31. 21:33
3/13 A kérdező kommentje:
Van a csajnak egy barátnője, akivel sűve-főve együtt vannak a szünetben. Szerencsére én pont emellett a lány mellett dolgozok. Már megérdeklődtem tőle a barátnője nevét, meg hogy mióta dolgozik a cégnél stb. Miket mondhatnék még ennek a lánynak, hogy eljusson a lényeg a barátnőjéhez. valami cseles és rafinált dolgot kéne kitalálni. De azt sem akarom, hogy: "Nem kérdeznéd meg a barátnődet, hogy bejövök e neki." Szóval valami tipp?
mond neki h nézdmááá degáz az a csaj :D
2010. jan. 31. 21:41
Jujj, én szemtelen disznó voltam!:)) Arra igyekeztem rávenni egy lány ismerösömet, hogy derítse ki nekem, hogy a barátnöje (aki tetszett nekem) milyen hangokat ad ki orgazmus közben.:)) A csaj az elsö közös talin a barátnöjéhez fordult, rám mutatott, és közölte, hogy kérdezni akarok töle valamit. Habogva bár, de kénytelen voltam megkérdezni.
Fogom a fejem, milyen disznó voltam néhányszor, de ez bejött, mert a lánnyal 5 év együttlét után ma vagyunk féléves házasok.:)
2010. jan. 31. 21:55
simán menj oda hozzájuk szünetben, mintha a másik(melletted dolgozó) lányhoz mennél és mutatkozz be neki. Próbálj valami vicceset mondani,meló közben jó egy kis kikapcsolódás.:) L20
2010. jan. 31. 22:32
7/13 anonim válasza:
helló kérdező!:-)
ez a történet nagyon hasonlít az egyik ismerősömére. sőt szinte minden amit leírtál! :) ha megkérdezhetem mi a település neve ahol dolgozol? és mi a cég neve? csak azért kérdezem,hogy hátha te vagy az! :) helló!
2010. febr. 3. 00:01
8/13 A kérdező kommentje:
Hehe! Nem adom ki magam. Max kacsints egyet a melóban arra, akire gondolsz. Kíváncsi vagyok h én leszek e az.
9/13 anonim válasza:
én pasi vagyok!szóval haveromra gondoltam,hogy te lehetsz az esetleg,mert nagyon hasonlít a történeted az övéhez amit mesélt nekem és hát azt hittem,hogy kicsi a világ és véletlenül botlottam itt bele! :) települést azért írhatsz ahol dolgozol,azzal még nem adod ki magad! csaó!
2010. febr. 3. 22:27
10/13 anonim válasza:
na mi van a csajjal? észre vett már? randi? stb? :-)
2010. febr. 15. 00:01
Kapcsolódó kérdések: