Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: mit szólnátok ha kapnátok egy levelet haverotokról érdeklődve?
Van egy fiú aki 4 évvel idősebb nálam egy ált. suliba jártunk nagyon tetszettünk egymásnek, de nem történt semmit (főleg, h nagyon fiatal voltam). Ennek már 5 éve, de semmit nem tudok róla. :S Sehol nem találom, ezért arra gondoltam írok a volt osztálytársának...:/ de nem tudom mit írjak? :S egyáltalán jó ötlet lenne írni?
16/L
Láwollak pokémonsrác.
Hát, eléggé ikszdésen furcsa érzés lenne. Google, facebook, iwiw sehol? Akkor kérdezz rá, de csak az elérhetősége felől érdeklődj, ne írj konkrétumot hogy miért keresed.
Az a legviccesebb része a dolognak, h még csak most kezdetek korban összeilleni, még 1-2 év és feltűnésmentes lesz.
DE: esélytelen dolog, hogy 5 éve, szóval ő 15 éves, te 11, tetsszetek egymásnak. Neked lehet h tetszett ő. De egy 15 éves nem 11 éveseket fog nézegetni. Ne ámítsd magad.
Most már viszont lehet esélyed, szóval ha akarsz valamit tőle, akkor írj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!