Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha szex az autóban, és az ablakban megláttok egy idegent, aki mondjuk nagyon érdeklődve figyel titeket?
Előző: az jóóó lehetett :D :D legalább egy kis adrenalin megvolt :D
Mi a párommal az erdőben az erdei út melletti padon csináltuk éjszaka... láttunk valami fényt távolról de nagyon lassan jött, elkezdtünk sietni, hátha addig végzünk :) de a tudat hogy valaki világító telefonnal vagy zseblámpával a kezében felénk jött, nem nagyon tudta felgyorsítani a dolgot :D aztán annyira közel jött, leszálltam a barátomról, leültem mellé, ő a kezével takarta magát én meg a pólómat húztam le amennyire tudtam. A gyerek ránkvilágított, gyorsan elvette a fényt, mondom neki légyszi ne világíts ránk!! :D elrebegett egy gyors bocsit és meggyorsította a lépteit :D ahogy elment, folytattuk (illetve befejeztük) :)
Másik sztori: szintén erdő (szeressük a természetet :D) nem csak pad hanem asztal is volt hozzá. Közvetlenül a főút mellett csináltuk éjszaka az asztalon. Végig hallottuk hogy valaki ott a sűrű erdőben minket néz mert zörgött, odébb ment, megrázta a bokrok ágait, néha leálltunk de a sötét miatt nem láttunk senki és semmit csak hallottuk.... párom azt mondta hagy kukkoljon ha ez kell neki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!