Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Almodoztok neha a legjobb haverotokrol? 20/L
Figyelt kérdés
Jopar eve ismerem,mondhatni lelkitarsam,es persze kulsore is bejon,megsem fordult elo,h feltekeny legyek a baratnoire v ilyesmi,de most mintha megvaltozott volna minden es arrol abrandozok milyen lenne megcsokolni,sot meg azon is gondolkodtam milyen lenne egy komoly kapcsolatot kialakitani vele.Nem tudom milelt...csak fellangolas-e,vagy sem...2009. szept. 5. 21:40
1/6 anonim válasza:
Én fél évig együtt éltem a legjobb barátommal...mármint először csak barátok voltunk, sosem voltam féltékeny én sem a barátnőire, sőt drukkoltam, hogy végre legyen már valami normális kapcsolata, aztán egyik este egymásba gabalyodtunk.Utána többször volt köztünk szex, de nem érdekelt különösebben, én is akkor szakítottam a pasimmal, úgyhogy úgy voltam vele, hogy jó ez így, nem kell komolyan venni. Egyszercsak azt vettem észre, hogy féltékeny vagyok a többi csajra..és beleszerettem, szóval nem vagy egyedül:)
2/6 anonim válasza:
szerintem elég sokmindenkivel előfordul az ilyesmi;)
de általában a fiúk szoktak többet érezni a lány barátaik iránt... ki tudja, lehet te is bejössz neki, csak nem mer kezdeményezni, mivel azt hiszi, te csak barátként tekintesz rá.. próbálj óvatosan puhatolózni a témában nála...
szerintem biztos boldogok lennétek együtt:)
3/6 A kérdező kommentje:
Es kapcsolatban is jol egyeztetek? hm,jo tudni,hogy nem vagyok egyedul:)
2009. szept. 5. 21:49
4/6 A kérdező kommentje:
Ugy egy eve mondta egy baratnomnek,h tobbet erez irantam ,mint baratsag,s h maga sem tudja mit erez pontosan...de akkor meg az en fejemben sem forogtak ilyen gondolatok es nem akartam szoba hozni,azota volt par kapcsolata,de nem komolyak...
2009. szept. 5. 21:54
5/6 anonim válasza:
A kapcsolat sajna nem igazán jött össze, de abszolút nem azért, mert barátok voltunk. Ha nem lett volna köztünk 16 év korkülönbség és nem lennének teljesen más elképzeléseink mi lehettünk volna az álompár pont amiatt, mert korábban legjobb barátok voltunk.
6/6 anonim válasza:
uuu miazhogy :]
énmajdnem össszejöttem régebben legjobb barátommal. mostmár tényleg csak barátság...de multkor pl. azt álmodtam, hogy smároltam vele álmomba:D szóval nyugi,előfordul az ilyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!