Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha én és a férjem kollégája egymásba szerettünk (nincs gyerek,30 éves vagyok)?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 14:42
1/13 anonim válasza:
rájössz hogy mégse volt jó dolog megházasodni?:)
2/13 anonim válasza:
Ha mindkettőtök részéről őszinte, és nem csak egy fellángolás, akkor vállaljátok fel! 30 évesen még lehet új életet kezdeni!
3/13 anonim válasza:
ha szerelem valóban, akkor vállaljátok fel egymást, de ha csak a kufircról szól, akkor én csendben maradnék......egyébként meg mi lenne? emberek vagyunk
4/13 anonim válasza:
Nagyon nehéz helyzet.
Amikor megházasodtál mennyire voltál szerelmes? Tudtad, hogy Ő az egyetlen, az igazi, vagy csak nagyon szeretted és gondoltad, hogy összekötöd vele az élted, és nem várod tovább a nagy Ő-t?
Nagyon érdekelne, mert ettől félek én is, hogy így járok...
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor úgy éreztem ő a nagy ő. Nem gondoltam volna, hogy bárki is bekavarhat.
2010. febr. 25. 15:13
6/13 anonim válasza:
Ez nagyon félelmetes...És ha összehasonlítod az akkori érzéseidet a mostanival, akkor ez űbereli a férjed iránt érzett szerelmet?
7/13 anonim válasza:
És a férjeddel hogy vagytok mostanában? Mióta vagytok házasok?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vagyunk mostanában jóban. Amúgy 2 éve vagyunk házasok.
2010. febr. 25. 15:54
10/13 anonim válasza:
Törekedj a boldogságra, gondold végig és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!