Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokták korlátozni a szülők a gyerek szerelmi életét?
17 éves lány és 18 éves fiú, komoly kapcsolatban jár egymással. Valóban szeretik egymást, és bármit megtennének egymásért. Ilyen esetben mi az átlagosnak mondható, elfogadható szülői korlát?
Pl.: Egy iskolába járnak, és ebből következik, hogy csak délelőtt a szünetekben lehetnek együtt, délután nem. A hétvégén is csak egy napot tölthetnek együtt. Ha az egyikük beteg, akkor akár egy hétig nem tudnak találkozni, mert akkor sem látogathatja meg a másik (lényegtelen, hogy fertőző-e). Jogos vagy nem?
szerintem jogos, mert nem mehet az ügy a tanulmányi ill. sporteredmények rovására. amikor én 17 voltam, én se találkozhattam az aktuális paival egy hétvégi napnál többet, meg kivételes esetekben 1-1 délutáni program.
mégis itt vagyok, és nem maradtam vénlány :D örülök, hogy nem csesztem el az időmet, hanem inkább az letem megalapozásával foglalkoztam faszikkal való lógás helyett.
29/N
nagyon zavaró, hogy T/3-ban írsz, de mindegy. nohát ha tleg olyan érettek a felek, akoor nincs itt baj, hiszen maguk is belátják, hogy a mostani eredményeik hatással vannak a jövőre. lesz őszi szünet is a világon :)
amúgy én azt csináltam, hogy hetente 2X úgyis fél hétre jártam edzés miatt, bementünk a többi napon is korán, így reggelente is tölthettünk időt egymással. meg suli után is ha úgy alakult együtt mentünk haza. ez egy napra pont elég, hosszabb programra meg ott a hétvége.
El szeretnék szakítani tőled? Gyááááááá... :D
Eddig még elhittem, hogy érett gondolkodású vagy, de innen már nem.
Szinte mindenkinek van elképzelés, jövőképe középsuliban, aztán kikerül az életbe (az igaziba), és rájön, hogy semmi sem úgy megy, ahogy elképzelte.
Középsuliban én úgy találkoztam az aktuális párocskámmal, hogy hétköznap ott volt a suli, utána hazakisértem, plusz hétvégén egy délután. És jól megvoltunk. Volt idő egymásra, saját magunkra, szülőkre, rokonokra.
Amíg azt hiszitek, abból áll az élet, hogy nektek sulin kívül non-stop együtt kell lennetek és senki másnak nem kell valamilyen szinten megfelelnetek, addig csak képzelitek, hogy érett gondolkodásúak vagytok.
Gyerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!