Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha én és a férjem kollégája egymásba szerettünk (nincs gyerek,30 éves vagyok)?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 14:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kimodnai az igent, nagy felelősség. Gondold végig, hogy a férjeddel hogyan tudnátok rendbe hozni a dolgokat! 2 év nem nagy idő... Mi van, ha elválsz, aztán ezzel a másikkal is 2 év múlva itt fogsz tartani?

Nagyon nehéz helyzet. Mit mond a szíved? Mit kívánnál, ha lenne egy kívánságod? Az új pasival élnél életed végéig vagy inkább a férjeddel szerelemben és boldogságban?

2010. febr. 25. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Az van, hogy a kolléganőm és én egymásba szerettünk, de ehhez hónapok, évek kellettek.

És 19 év házasságot adtam fel Kettőnkért.

De mi tudjuk, igaz szerelemben találtunk Egymásra.

Ha ezt érzed,,, tedd meg!

2010. febr. 25. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
ha szeretitek egymást vágjatok bele....az úriembernek mi a véleménye? ő fel akarja vállalni, neki van kapcsolata?
2010. febr. 25. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!