Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm még szűz de tegnap...

A barátnőm még szűz de tegnap szerettünk volna lefeküdni de én elélveztem rajta (fiú) és hogy ha bele folyt mégis akkor lehet e gyerek így?

Figyelt kérdés
miért megyek el ilyen hamar (fiú)???
2009. febr. 27. 00:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha rajta élveztél el, és nem belé, akkor hogy került volt sperma a vaginájába?

Ha meg nem került, akkor abból nem lesz gyerkőc.

És azért élvezel el ilyen hamar, mert

1) izgulsz

2)nem maszturbáltál előtte

3) felizgatott a barátnőd

4)annyira nem lehetsz azért gyakorlott.

Majd egyre több és több idő kell az elélvezéshez. Gyakoroljatok sokat, ha véletlenül az aktus közben esik meg a dolog, akkor nyugdtan ujjazhatod kicsit a barátnődet míg regenerálódsz(keresd meg addig neki a G-pontot).

2009. febr. 27. 00:21
 2/15 anonim válasza:
100%

Na azért azt gyorsan döntsd el mégis hova élveztél, nehogy késő legyen .... :-)

Tamás

2009. febr. 27. 01:17
 3/15 anonim válasza:
96%
használjatok gumit...tudod ahogy anyukád mondta...
2009. febr. 27. 04:55
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

Ember! GUMI!!! Hányszor kell ezt leírni?? Hogy lehet ennyire tudatlan paraszt valaki?? Azt sem tudod hova vered a farkad? Vállalod majd a felelősséget ha teherbe esett a lány? Vállalod az esetleges abortusz költségét és a lelki sérülés helyreállítását? Esetleg felneveled a gyereket?

Azért akadtam ki ennyire, mert nem ez az első eset, hogy nem használnak gumit és utána itt sírnak hogy jaj jaj mi lesz...

25/f

2009. febr. 27. 08:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Azért mert még éretlen vagy a szexhez. ha azt sme tudod, hogy lehet teherbe esni, nem jósolok túl fényes szexuális karriert neked. Legfeljebb 9 hónap múlva besorolnak a "Fiatal apák" sorai közé.
2009. febr. 27. 08:59
 6/15 anonim válasza:

Figyeljetek, azért mert lecsesztitek szegényt, nem lesz ám okosabb !! Meg jobb se lesz a helyzet !!!

Én magam is tudom, hogy természetesen óvszer és óvszer de van ám egy jó réteg aki bár tudja, hogy nagyon is kell, mégis utálják. Na oké, léteznek más fogamzásgátló módszerek is, de szóval valamit tényleg tenni kell. De a csajszit legalább ?? Szal na kiderült legalább mégis mi történt ??

Azzal nincs semmi gond, h hamar elmész, hiszen fiatal vagy, ez a normális. Viszont megint mondom, ha úgymond bele folyt akkor bizony baromi nagy esélyed van arra, hogy teherbe esett !! Úgyhogy sztem már talán késő is, de azonnal találjatok ki valamit, húzzatok el gyorsan nőgyógyászhoz, aztán elmesélitek neki, és majd megmondja mi a legtanácsosabb.

sok sikert!

2009. febr. 27. 09:37
 7/15 A kérdező kommentje:
hát nem raktam be de dörzsöltem a nemi szervedhez és elmentem . és ha belefolyt igy akkor lehet e gyerek ???
2009. febr. 27. 21:27
 8/15 A kérdező kommentje:
irjatok márrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mert fontos lenneee
2009. febr. 27. 21:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha nem dugtad be sem a péniszedet sem a spermás ujjadat a hüvelyébe, akkor nem lehet.

Ha mondjuk a hasára élveztél, akkor főként nem.

2009. febr. 28. 00:09
 10/15 anonim válasza:

Basszus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húzzatok máőr el dokihoz, meddig vársz?? Persze hogy lehet úgy ahogy leírtad !!!!!!!! Mi ebben olyan furcsa ?? SIMÁN !!!

2009. febr. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!