Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm még szűz de tegnap...

A barátnőm még szűz de tegnap szerettünk volna lefeküdni de én elélveztem rajta (fiú) és hogy ha bele folyt mégis akkor lehet e gyerek így?

Figyelt kérdés
miért megyek el ilyen hamar (fiú)???
2009. febr. 27. 00:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de ha szüz h faolyik be?,
2009. febr. 28. 13:49
 12/15 A kérdező kommentje:
ha szüz hogy folyik bele ??
2009. febr. 28. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Te ostobább vagy mint látszik, szerinted ha egy szűz lány menstruál nem folyik ki belőle a havi vérmennyiség? Ha fogalmad sincs a szexuális élet menetéről mi a bánatnak szexelsz? Ettől leszel felnőtt? Kötve hiszem. Te még ettől SEM leszel.
2009. febr. 28. 16:00
 14/15 anonim válasza:
Figyelj, most nem azért jöttél ide, hogy lecsesszenek nyilván, persze fiatalabb gyerekek is ügyetlenkednek, próbálkoznak, nem ezzel van a baj, de tényleg menjetek el gyorsan orvoshoz, ha eddig nem tettétek meg. Gondolom nem hiányzik, hogy most hirtelen esetleg apa legyél!!!
2009. márc. 2. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Szegény tanácsért fordul hozzánk, Ti meg hogy beszéltek vele?

Ha nem folyott bele, természetesen nem lehet terhes. Nem tudom mennyi idős lehetsz, de valószínű elég fiatalok vagytok. Nézzetek utána néhány dolognak, vagy az lenne a legjobb, ha bizalommal fordulnátok a szüleitekhez. Biztos szívesen válaszolnak néhány "mi hogy történik" kérdésre...

Üdv :)

2009. márc. 3. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!