Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apám kollégája rám van szállva, hogy lehetne lerázni, hogy ne bántsam meg?
Miért, ő megbánthat? Mert ha rád száll az apád háta mögött, az eléggé undorító.
Meg kell tanulnod egy fontos szót: NEM. Nagy szükséged lesz még rá az életben. Legyél egyértelmű, mondd meg neki kerek-perec, mi az ábra, hogy nem akarod, és ne kerülgesd a forró kását. Ha szépeket mond vagy udvarol, mondd neki, hogy hagyja abba. Ha megérint, szorosan melléd áll stb, mondd neki, hogy hagyja abba, és így tovább.
Vigyázz, ha nem vagy elég egyértelmű, azzal csak bátorítod, ami gondolom, szintén nem a stílusod.
Sok sikert!
Ha erőszakos és ez zavar téged akkor nyugodtan szóljál rá ne azzal törődj hogy megbántod-e!Nem jópofizhatsz minden pasival aki rád kattan csak mert nem a Te stílusod!:)
Küld el a búsba csak hogy lássa nem vagy "olyan" lány.
Még fiatal vagy és sok pasival kell még határozottabban fel lépned!
Apukádat meg nem értem,az én apum simán agyon vágott volna bárkit ha engem zaklatni próbált volna főleg ha egy vén kujon az illető.
Akkor meg rúgd jól tökön!
utsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!