Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy eddig csak olyan lánnyal találkoztam aki el volt szállva magától? 17F
sajnálom ami veled történt. olyan rossz, ha egy rendes fiú csak ilyen r*biket fog ki... tudod ma eléggé eltorzult a világban a lányokról alkotott kép. ezt a legjobban a média sugározza. egy lány mikor dögös? ha r*bisen öltözik, ha riszálja mindenét, ha a fiúk körül rajongják, ha magassarkóban van, ha úgy viselkedik mint egy k*rva... sajon a lányok egyer inkább így viselkednek.
de nem csak a csajok meg a média a hibás. a legtöbb pasi is ezt keresi. és pasik is nőiesedtek. némelyik annyira foglalkozik a külsejével, hogy egy hajszál válassza el attól, hogy meleg... eléggé szánalomra méltó a mai világnézet...
sajnos rendes lányból amire te vágysz, abból kevés van... én ilyen vagyok és még pár barátnőm és a nővérem. több lányt én sem ismerek aki olyan lenne amilyet te keresel...
L/18
Az első válaszolónak köszönöm a bíztatást! :)
12:42
Bizony, sajnos nagyon igaz dolgokat mondtál. :P Az ostoba média eltorzítja a nőket, férfiakat. Valóban úgy vannak a dolgok, ahogy mondtad, de sok borzalmas dolgot még nem is említettél! :P Példúl van olyan tini lány, aki hánytatja magát rendszeresen hogy "jobban nézzen ki", CSONTSOVÁNYAK akarnak lenni hogy "csinosak legyenek", sőt, van olyan lány aki plasztikázza a vagináját mert "nem elégedett vele, ahogyan kinéz"... :,( KÖNYÖRGÖM, milyen beteg világban élünk??? :,( :,( Önmagukat csonkítják a lányok és még élvezik is??? :( És sajnos nagyon sok az olyan lány akinek azért nincsen semmi önbizalma mert egy picit teltkarcsú, vagy nem olyan szép és azt hiszi az ostoba média miatt hogy így nem is kell akkor majd senkinek, pedig rohadtúl nem ez a legfontosabb. :( A legfontosabb az hogy helyes legyen, kedves és viszont szeressen. :( Mert lehet valaki iszonyat dögös lány, ha bellűl egy romlott szívű szörnyeteg, tudod kinek kell olyan. :P
jó a csúnyább oldalát nem említettem, mert az azzal jár, hogy a lány egy kicsit megzakkant. épp ezért nem is említettem. a teltkarcsú lányokközt is van nagyszájú r*banc sajna...
de amit mondtál te a teltkarcsú lányokról az önbizalom hiány miatt, az sajnos teljes mértékben igaz...
lefogadom abból a 8-10 lányból legalább 5- db 16 éves volt,
köztudott , hogy 16 éves csajt tilos felszedni mert az mind buta.
a többiről meg annyit , hogy add vissza nekik szórakozzál velük te is. mi kell a mai ribancoknak? pénz, ház kocsi,
ha ebböl nincs meg semmid se akkor 10/1 csaj lehet hogy meglesz. csá all remélem segitettem
Nem is kell keregetni, én már feladtam ezt a dolgot... -.-" Majd ha nagyon unatkozok, keresek csajt, vagy ha találkozok 1 normálissal, és nincs jobb dolgom, akkor összejövök vele, de nem hiszem, h valaha találni fogok -.-" Ez van...
+ a terveim se igazán engedik, h legyen a későbbiekben barátnőm, szóval... + nem csajozással foglalkozok még, hanem h normális jövőm legyen, állás, kocsi, stb, aztán utána rátérek a csajozásra... ha addigra lesz kedvem hozzá
Ez sajnos nagyon így van amit leírtatok! Én ugyanebbe a cipőbe járok mint a kommentelő srác... Egyszerűen ez az elfajzot t világ beállított egy férfi és egy női ideált!
Aki nem ezekbe a kategóriákba tartozik neki jóval kevesebb az eséje...
Rengeteg olyan barátkozós lány van aki csak húzza az agyad és rengeteg kis p öcs meg körberajongja hogy milyen menő is...
Itt győrbe se ismerek egy normális lányt se sajnos:(
17F
azon gondolkodom kedves kérdező, hogy szerintem nyugottan beszélgethetnénk erről a témáról avgy bármiről a továbbiakban. csak írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!