Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik egyáltalán 16-20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán 16-20 év közötti normális, szép kinézetű csaj?

Figyelt kérdés
Mert én mindig csak ilyen pénzéhes ribancokat látok vagy teljesen idiótákat vagy csúnyákat.Ezt már nem hiszem el hogy nem találkozok egy normálissal.
2010. jan. 29. 20:49
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:

Nekem körül belül 5 évbe telt mire találtam egy normálisat. Persze voltak meddő próbálkozások, de most talán ez működőképes. Van olyan lány én azt mondom, de nagyon nagyon nehéz megtalálni.

23/F

2010. márc. 27. 14:38
 52/55 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen keresel :)
2010. márc. 27. 16:13
 53/55 anonim ***** válasza:
30%

mindenki azt mondja hogy letezik,hidd el hogy vannak,holl vannak?mutassatok nekem egy 8 as lanyt egy 10 skalan,legyen inteligens,ne a penzert szeressen,lehessen szorakozni vele,es viselkedjen normalisan egy kozonsegben,ne legyen hisztis,oltozzon szepen es sportolyon.

Akkor elhiszem hogy leteznek olyan lanyok is.

16-20 ig csak szorakozas,szeretkezes erdekli oket

20-25 a hazassag

25-35 ig elvezik a hazas eletet,meg gyerekek gyartasa,meg a megcsalas

35-.. peddig veszekedes,megcsalas,kihasznalas,stb...

2010. márc. 27. 16:53
 54/55 anonim ***** válasza:

Én meg pont ilyen pasit keresek:( mert anyit csalodtam már:( minden pasinak a pláza cicák kelenek:(

aki nem iylen vegyen fel msn re babybogyo94@hotmail.com

L/16

az igaz szerelmet keressem én is:(

2010. márc. 27. 16:55
 55/55 anonim ***** válasza:
létezik, de amikor ott van melletted nem veszed észre.......
2010. márc. 27. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!