Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik egyáltalán 16-20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán 16-20 év közötti normális, szép kinézetű csaj?

Figyelt kérdés
Mert én mindig csak ilyen pénzéhes ribancokat látok vagy teljesen idiótákat vagy csúnyákat.Ezt már nem hiszem el hogy nem találkozok egy normálissal.
2010. jan. 29. 20:49
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
90%
Szia!én 16 éves vagyok és ilyen de van barátom
2010. jan. 29. 21:18
 12/55 A kérdező kommentje:
TE MILYEN GONDBA VAGY?
2010. jan. 29. 21:20
 13/55 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtetem kiírni hogy egyedülálló
2010. jan. 29. 21:21
 14/55 anonim ***** válasza:
90%
Hát én azt nem értem, h miért nem lép már valaki. Itt vannak több fiuk is, meg több lányok is akik éppen párt keresnek, hát irjatok már mail-t egymásnak (meg nekem is :D)
2010. jan. 29. 21:23
 15/55 anonim ***** válasza:
63%

Itt vagyok én XD

és mellékesen mondom, h ha csak olyat találsz aki pénzéhes vagy ocsmány, akkor rossz helyen keresed :D

nem Egoból mondom, de én sztem normális lány vagyok, nem vagyok pénzéhes, és sztem nem is vagyok csúnya, nem vagyok ragyás... csak egy picit molett... (60kg)

16/55 anonim ***** válasza:
90%
én ismerek egyet, és én is épp a meghódításán dolgozok. neked csak azt tudom mondani hogy kitartás, sikerülni fog ha tényleg akarod, és hiszel benne!
 17/55 A kérdező kommentje:

Hiszek benne,kitartok 2,5 éve,de nem tudom megszerezni pedig

nem vagyok csunya

2010. jan. 29. 21:25
 18/55 anonim ***** válasza:
90%

már nem azért, de ha ilyen lányokat találsz, akkor nagyon rossz helyen keresel :/

én 16 éves lány vagyok, és nem egoból mondom, de sztem nem vagyok se csúnya, se pénzéhes. ja és még ragyám sincs:D

csak egy picit molett testalkatú vagyok :/ de hát elvileg az bejön a pasiknak :P

szóval sztem ne add fel, a remény hal meg utoljára ;)

2010. jan. 29. 21:28
 19/55 anonim ***** válasza:
90%
boccs h 2x írtam XD nem láttam merre van a kommentem XD:$
2010. jan. 29. 21:30
 20/55 anonim ***** válasza:
90%

Miért kiabálsz, Kérdező? :D

Hogy én milyen gondban vagyok? Olyan gondban, hogy előlem meg a normális pasik bújkálnak. Mert a huszonévesek körében van:

1. Divatmániás emo aki inkább lánynak néz ki mint fiúnak - kösz, de a pasim ne használjon több sminket mint én. :P

2. 70-es iq-jú kopasz, izompólós bunkó, aki azt hiszi, hogy övé a világ, csak mert krumpli alakúra fújta magát szteroidokkal és BMW-vel közlekedik.

3. Kedvesnek tűnik, szimpatikus, aztán kiderül, hogy nem lehet rá számítani, nem meri a száját sem kinyitni, nem áll ki mellettem, tőlem várja el, hogy megoldjam a problémákat, úgy viselkedik mintha nem is a pasim akarna lenni hanem inkább valami rabszolga. :P

Ezekkel a típusokkal találkozni sajnos a tapasztalataim szerint. Létezik másmilyen is? :)

2010. jan. 29. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!