Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán 16-20 év közötti normális, szép kinézetű csaj?
No, kíváncsi leszek az ítéletre.... Vajon a Kérdező szerint jogos-e válogatósnak lennem vagy sem. ^^
Egyébként visszatérve az eredeti témára, szerintem egy csomó normális és szép lány van ebben a korosztályban, csak nincs önbizalmuk, ezért sokkal nehezebb észrevenni őket, mint a pénzéhes fajtát.
Hiába találkoznék normális csajjal biztos hogy lenne már barátja vagy valami na mindegy amugy 16 éves fiú vagyok
ezekben a postokban amikor irtatok hogy nem pénzéhes kedves szép lányok vagytok: tudnátok magatokról képet küldeni? ha nem akartok csak ugy(meg tudom érteni) akkor küldjetek egy emailt aztán msn en beszélhetnénk,megismerkedhetnénk
Második vagyok(20:52)
Furcsa hogy sokan igy keresnek párt
egyébként...a pasik a jó csajokat hajkurásszák még mi nök a jó pasikat...de mégis furcsa az élet fintora..mert ugy sem egy olyan növel/férfival fogod leélni az életed mint amilyenre álmodban vágysz.
Viszont...hasonló problémával küzdök..(nem vagyok gazdag se a 50kg-os mármint 62-öt nyomokXD ...nem vagyok üresfejü ésmég sorolhatnám...)egy olyan pasit keresek akinek a szive nagy nem a pénztárcája.
Egyedül élek szoval joval nehezebben megy de majd csak lesz valahogy.
Szóval kedves kérdezö fel a fejjel... a jó dolgokra várni kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!