Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik egyáltalán 16-20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán 16-20 év közötti normális, szép kinézetű csaj?

Figyelt kérdés
Mert én mindig csak ilyen pénzéhes ribancokat látok vagy teljesen idiótákat vagy csúnyákat.Ezt már nem hiszem el hogy nem találkozok egy normálissal.
2010. jan. 29. 20:49
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
90%
Miért megy nehezebben ha egyedül élsz?
2010. jan. 30. 07:16
 42/55 anonim ***** válasza:
93%

Biztosan létezik ilyen lány, csak 1000-ből egy...

Én sem vagyok bányarém.

Egyetemen tanulok, nem vagyok kocka, társasági lény vagyok, járok koncertekre, nem iszok, nem cigizek, szeretek beszélgetni, olyan lányt keresek, aki megértő, és mindent meg tudok vele beszélni.

Hogyha már barátnőt akarok, akkor olyan legyen, aki tényleg olyan mint egy lány. Ne legyen fiús, ne fesse agyon magát, legyen természetes (önmaga), ne legyen focilabdaméretű szilikonmelle, öltözzön normálisan (a tinik többségének nincs sok ízlése...), tudjon szeretni, legyen kicsit romantikus, lehessen vele beszélgetni, legyen egy pici humora stb... magyarul egy kicsit konzervatív vagyok. És mérhetetlenül taszít a plázaribancok társasága...

Persze véglis ezt látják a TV-ben. A TV neveli ki őket... Nem igazán tehetnek róla. Majd páran rájönnek, hogy ez így nem jó, a többi meg megmarad ribinek...

20/F

2010. jan. 30. 15:39
 43/55 anonim ***** válasza:
90%
azért nehezebb mert sok pasi ugy gondolja ha egy lány egyedül él akkor jo tulajdonságai már nem is lehetnek
2010. jan. 30. 15:47
 44/55 A kérdező kommentje:
A 15:39-es írójával maximálisan egyet értek
2010. jan. 30. 16:57
 45/55 anonim ***** válasza:
17 vagyok, azt hiszem szép kinézetű :) és facér :D
2010. jan. 30. 22:18
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a francba ne lenne??

Ha halat akarsz fogni és mindig az avart kotorászod akkor nem az erdő a hülye, mert nincs egy rendes hal se benne.

Találomra kiszúrsz egy buszt az utcán és felszállsz rá, már akkor találsz minimum egy ilyen csajt!

2010. jan. 31. 03:39
 47/55 anonim ***** válasza:

15:39 - nek

16/L vagyok.

Lány szemmel nagyon jó volt olvasni a kommentedet, és hidd el, létezik ilyen lány. sajnos keés ugyan, mert manapság a fiatal lányok elkurvultak csúnyán mondva. Én 16 éves létemre NEM akarok olyan party ribanc lenni, mint a többi tini. Nem akarok olyan lenni, mint minden 2. lány az utcán akit látok. Próbálok szexisen öltözni, de nem kihívóan!! Szeretek elegáns lenni, meg sportos is. Nem követem a "retro" divatot. (Converse cipő+fehér csőgatya, Ed Hardy polo) Nem követem ezeket. igaz szeretem a csőgatyát. Nem rakom ki a melleimet minden poloból... és még sorolhatnám azt, ami én vagyok :) egyszóval másmilyennek tartom magam, mint amilyen a többi lány...

Szóval, ha keresel, találsz!

Sok sikert hozzá!!

2010. febr. 5. 19:55
 48/55 anonim ***** válasza:
Vannak,csak annyira egoisták,h nem jó nekik senki,aztán meg rinyálnak,h nincs pasiuk.Persze,h nincs ha senki nem felel meg az igényeiknek!
2010. márc. 27. 12:15
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Olyanok a nők, mint a parkolóhelyek. Összes foglalt, de ha találsz egyet az vagy rokkant vagy fizetős
2010. márc. 27. 12:37
 50/55 anonim ***** válasza:

léteik, jelen... bár a szépség relatív dolog, lehet hogy neked spec nem jönnék be.

19/l

2010. márc. 27. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!