Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat azért zavarja a magasságuk mert a nők is magasabbak náluk?
Engem nem zavar a alacsonyságom 182 centimmel. De volt olyan randim ahol magassarkúban a hölgy magassabb volt mint én! És fél is hozta hogy "bocsi"...
De ahelyett hogy síránkoztam volna itt gyakorin, kerestem egy másik lányt akinek így jó vagyok.
Srácok..ugy vagytok tökéletesek ahogy vagytok nem kell ide 180+cm attol ugyanolyan ferfiasak vagytok én emberem is 170 cm és nagyon tökös gyerek kinek van kedve ágaskodni egy pusziért? Én mindig azt mondom " fekve nem látszik"
Sosem volt magas pasim.
Ma már szerintem nem kellene gondot okozni a ,hogy a lány a magasabb.Ha olyan a csaj félre teszi aagasarkúit.Az enyémek ott pihennek a szekrényben mindig a 29 pár :D felveszem mikor csajos napot/estét tartok barátnőkkel.
Ennyit igazán megtehet egy lány ha esetleg a pasi kellemetlenül érzi magát a magassága miatt.
Olyan kényes kislányokkal meg ne foglalkozzatok aki ilyet mond "egy pasi 180 cm felett kezdődik" ahogy irtam azok kislányok nem NŐK!
Puszi :*
175 cm /L
Több 170 cm-es férfit ismerek, akinél a felesége magasabb.
Ez ma már semmit sem számít. A szeretet számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!