Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm és az alatti férfiakat azért zavarja a magasságuk mert a nők is magasabbak náluk?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 21:48
11/39 Liz* válasza:
Lány vagyok és 152cm .. a 170cm nekem nem számítana alacsonynak.
12/39 A kérdező kommentje:
gondolom a 170 és az alattiakat nem zavarná a magasságuk, ha a nők 155-160 cm-esek lennének.
de sajnos a nők többsége 170 cm. + magassarkú akkor már rögtön 175 cm vagy több...
2014. okt. 28. 22:04
13/39 Liz* válasza:
Hát igen, magassarkúval én is tudok javítani rajta egy kicsit, de hát 20vagyok, már nem növök, muszáj vele megbarátkozni :D
14/39 anonim válasza:
Még az alacsonyakat is zavarja, mivel náluk meg a védelmi duma is beköszön, ergo 170cm-el nem tudsz védelmet biztosítani a számukra. Ha meg nem hiszed keresgess a neten, rengeteg "short guy"-os video van, amiben bemutatják, hogy ignorálják, illetve utasítják el az alacsonyakat a nők.
15/39 A kérdező kommentje:
én tisztában vagyok vele... Amúgy csak körbe kell nézni, és azt veszem észre, hogy a nők többsége nagyobb nálam. Akkor egyből elgondolkodok, hogy a magasságom miatt nem vesznek férfi számba. Haragudni nem tudok rájuk mert vhogy meglehet érteni őket. Csak olyankor nekem eszméletlenül rossz érzés amikor látom, hogy jobbál jobb csajaim lehetnének, de a magasságom miatt oda se tudok menni hozzájuk...
170
2014. okt. 28. 22:15
16/39 anonim válasza:
Sajna ez van néhányunkkal nagyon kib*szott a természet, engem is csak ez az alacsonyság hátráltat, nagyon rossz ilyen testben élni, de nem tudok mást tenni, csak azt, hogy elfogadom.
17/39 anonim válasza:
Oh egek de jó lenne alacsonynak lenni :) Maganak lenni rosszabb azt várják (várnák) el hogy erős legyél meg kemény meg mminden, aztán özben nem vagy az akkor rácseszel: mi lenne az igzságos? Ha mindenki a személyiégére hasonlítana.
18/39 A kérdező kommentje:
22:18
Milyen magas vagy ?
2014. okt. 28. 22:20
19/39 anonim válasza:
170cm :) Az átlag 178cm szóval bőven alatta vagyok, esélyed sincs arra, hogy észrevegyenek. Tudom voltam egyetemi éveim alatt számos party-n elég rossz érzés volt a legalacsonyabbnak lenni..
20/39 A kérdező kommentje:
hmm kb egy cipőben vagyunk. Én ilyenekre nem is megyek, mert tudom, hogy én leszek a legalacsonyabb és eszméletlenül rosszul érezném magam. Igen, 178 cm az átlag. Jóval alatt vagyunk. DE itt a legnagyobb baj, hogy a nők is magasabbak nálunk...és amikor látom ahogy rámnéznek, szemembe néznek azt olvasom ki, hogy nem vagyok elég nekik a magasságom miatt...és én tehetetlen vagyok...
2014. okt. 28. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!