Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 170 cm és az alatti férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm és az alatti férfiakat azért zavarja a magasságuk mert a nők is magasabbak náluk?

Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 21:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
165 centi vagyok.16/F és engem is nagyon zavar.De engem nem a lányok miatt.Én nehézsúlyú MMA-s akarok lenni,az meg nem igen leszek ekkora magassággal.
2014. nov. 5. 00:11
 22/39 anonim ***** válasza:
8%
Meg sok lány azt mondja,hogy 180 centi alatt nem is férfi egy férfi.Na most Mike Tyson volt 178 cm!Akkor szerintük ő sem férfi?
2014. nov. 5. 00:13
 23/39 anonim ***** válasza:
71%
Bruce Lee is 165 volt :) igaz, ő ázsiai de akkor is:) vagy ott van Kurt Cobain, ő is csak 165:) igazából a "védelemérzet" vagy mi az bejöhet... attól hogy valaki nem magas, erős lehet:) a 170 centi mellé hány kiló vagy? és abból mennyi izom? ez is számit:) én 168 vagyok és simán találok lányt( 165centi alattiakat) és igaz, volt egy lány aki azt mondta túl alacsony vagyok, pedig szivesen járna velem... na az ilyentől jobb is ha megkimél a sors :') szóval, fel a fejjel...edzetek,húzzátok ki magatokat... mert nem feltétlen a magassággal van a baj, hanem azzal hogy emiatt kevesebbnek érzitek magatok, és egy lány azonnal megérzi rajtatok...és az tényleg nem férfi aki sajnáltatja magát és csak rinyál hogy nem jön össze, tegyetek érte, legyetek férfiak...
2014. dec. 22. 15:53
 24/39 A kérdező kommentje:
milyen magas volt aki azt mondta alacsony vagy ?
2014. dec. 26. 13:58
 25/39 anonim ***** válasza:
170centi volt a lány, de mindig magassarkúban járt... de fene bánja :') sok 165 alatti lány van... azoknál van esélyünk ne félj :)
2014. dec. 26. 17:51
 26/39 anonim ***** válasza:
78%
Szánalmasak vagytok :DDD Mit akartok egyáltalán elérni ezzel a folyamatos siránkozással és panaszkodással? Oké tegyük fel megkapjátok a megerősítést/visszaigazolás (mint a kutya akit idomítanak)! Minden nő szemét mert 170 centisen nem kelletek nekik! Nem és kész! Miért? Mert alacsonynak születtetek ez van! És most? És ezután mi jön? Semmi? Továbbra is siránkozás de mi a célotok vele? Komolyan mondom nem értem, talán az, hogy valaki majd megsajnál? Kva szánalmas. Én is csak 174 vagyok mégis imádnak a nők és szintem minden barátnőm magasabb volt pár centivel. Milyen érdekes
2017. okt. 11. 13:41
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakat nem zavarja a magasságuk, csak a kisfiúkat. Én 165 cm vagyok és teljesen jó nekem így. Az emberek többsége tisztel, a nőkkel sincs problémám, van egy két éves kapcsolatom és rengeteg nő érdeklődik irántam. Szóval ne általánosíts, nem minden alacsony férfi olyan töketlen mint amilyenek ti vagytok
2017. okt. 11. 14:34
 28/39 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom te hol élsz, de a nők átlag magassága 163 cm, az általad említett adatot nem tudom honnan szoptad. És nem a magasságoddal van a baj, hanem egy szerencsétlen gyökér vagy. Ezért nem kellesz a nőknek.
2017. nov. 11. 15:06
 29/39 anonim ***** válasza:
Nem magasabbak náluk a nők, már itt bukik az elméleted.
2018. febr. 5. 01:26
 30/39 anonim ***** válasza:
2018. márc. 14. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!