Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz, ha magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha magasabb barátnőt szeretnék amiatt, mert gondolok a jövőbeli gyerekeimre és ezáltal remélem, hogy magasabbak lehetnek és nem fogják elszenvedni azt, amit én alacsony, törékeny alkatú fiúként megkaptam az élettől?

Figyelt kérdés
Van most egy lány, akit megkedveltem jellemre és külsőre is bejön, de magasabb tőlem 7 centivel. Minden lány magasabb fiúkhoz vonzódik és alacsony fiúnak átok születni a világba, nehéz olyat találni, aki elfogadna, de ő szerintem ilyen lány, akit nem érdekelnek a külsőségek és úgy látom keresi is a társaságomat, kedvel. Annyira szívtam az alacsonyságom miatt, hogy még sosem volt egyébként barátnőm, pár kavaráson kívül semmi sem jött össze, a tőlem alacsonyabb lányok 90%-át is tőlük 20-30centivel magasabb pasikkal látom.
2012. okt. 23. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

Igen, gáz, hogy te is ugyanúgy a külsőségekre alapozol, mint ezek a lányok.

De nem baj, majd ha aközül választhatsz, hogy legyen gyereked vagy ne, akkor majd megteszi az a lány is, akit szeretsz, de esetleg nem olyan magas.

2012. okt. 23. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz, benne van a génjeinkbe az erőssebb egyedekhez való vonzódás az erős utódok miatt.

De ez a csajban is benne van...

2012. okt. 23. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, mert alacsony fiúként ugyanúgy nincs semmi esélyed az alacsony lányoknál se, mint a magasaknál.
2012. okt. 23. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
az a gáz, hogy ünnepnap van, mindenki otthon unatkozik, ezért megint elözönlötték GYK-t az alacsony fiúk. De itt ülnek, nyafognak, ahelyett, hogy haverokkal elmennének valahova, tök szép idő van, lehetne ismerkedni. De nem, magukat és egymást sajnálgatják.
2012. okt. 23. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Inkább csak azt érd el, hogy ne születhessen fiad, csak lányod :)
2012. okt. 23. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
16:15-nek igaza van, hiába is pontozzák le az elkeseredett törpék
2012. okt. 23. 16:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Semmi sajnáltatós nincs a kérdésben, csak, hogy tudd most is teper értem 3-4 lány folyamatosan, de nekem most ez a magasabb lány jön be leginkább, talán épp azért, mert mélyen belül remélem, hogy ezáltam magasabb gyerekem lehet, de lehet hülyeség az egész.
2012. okt. 23. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
hát figyelj, én csak azt tudom tanácsolni, hogy egy próbát megér, mert nagyon nagyon ritka, hogy egy magas lány alacsony sráccal kezdjen kapcsolatot. Én is alacsony srác vagyok (171cm) és sajnos csak negatív tapasztalataim vannak emiatt a nőknél, de nem fogok szélmalom harcot vívni a magasságfasiszta nőkkel és magassarkúikkal.. Szóval ha ad esélyt a csaj, akkor hajrá, egy próbát megér.
2012. okt. 23. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Te csak hiszed, hogy teper bárki is miattad xD ne legyél már ilyen gyerekes és naív
2012. okt. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!