Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alacsony tömegindex=nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony tömegindex=nem kellesz a lányoknak?

Figyelt kérdés
Például egy 170cm magas 50kg súlyú srác egy 190cm magas 90kg súlyú mellett esélytelen a lányoknál. Minden lánynak a magas, nagy tömegű, legyen akár csak hájas is és nem izmos férfiak, fiúk jönnek be.

2012. okt. 7. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert az 50 kg még egy lánynak is kevés?Biztos valami piszkafa vagy, aztán itt siránkozol, hogy nem kellesz a lányoknak.
2012. okt. 7. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség már csak azért is mert minden lánynak más az ízlése. Én például jobban szeretem ha nem olyan magas egy pasi mivel én sem vagyok magas...
2012. okt. 7. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Első: Te mekkora egy paré vagy... Betegségről, emésztési rendellenességekről hallottál már?
2012. okt. 7. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van sajnos egy csontkollekció, élőhalott ne akarjon labdába rúgni egy 190cm magas 90kg súlyú mellett.
2012. okt. 7. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A TV show-kon , meg a plázacicákon kívül is létezik élet, ahol nem ezek a fő kritériumok az ember metítélésére.
2012. okt. 7. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Napi rinya.
2012. okt. 7. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!