Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem tetszem a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem tetszem a lányoknak mert alacsony vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Volt egy lány aki tetszett mivel egy évvel idősebb volt gondoltam hogy nem fogok kelleni neki ő először arra fogta hogy alacsony vagyok, oké gondoltam. volt egy évvel fiatalabb mint én aki kb. 4 cm-el magasabb nálam de neki se kellek azért mert alacsony vagyok. utána egy táborba megláttam egy szép lányt rákerestem a neten ő még élőben nem is nagyon tudott megszemlélni de nem kellek mert ALACSONY VAGYOK!!!!

#kulcsom
2012. máj. 15. 09:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szopás. Nézz még nálad is alacsonyabb lányokat.
2012. máj. 15. 09:17
 2/11 A kérdező kommentje:
de az egész iskolában nincs olyan
2012. máj. 15. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs...
2012. máj. 15. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az alacsonyságod miatt nem kellesz nekik. Valami más lehet a dologban. Én is csak 163 cm magas vagyok, mégis talàltam magamnak baràtnőt. A jelenlegi barátnőm picivel magasabb nálam. De mondjuk nyílván egy 185 cm-es nőnél én sem próbálkoznék be.
2012. máj. 15. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Nőjél meg.
2012. máj. 15. 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:
1 baratnom 30 cm vel nagyobb a ferjetol szal nem a magassag a lenyeg :D csak rendeset kell talalni!
2012. máj. 15. 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a magasságoddal! Keress hozzád illő lányt.
2012. máj. 15. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:

A probléma nem velük van, hanem veled! Kissebbségi koplexusod alakult ki a magasságod miatt. Szerintem verj meg a sulidban 1-2 magasabb srácot, baseball ütővel vagy boxerrel (csak hogy biztos legyen a diadal) egyből jobban fogod érezni magad, és ez imponál a lányoknak is...

Amúgy valószínűleg nem a magasságod miatt dobott a csaj, csak mert nem jöttél be neki. Máshol keresgélj. És győzd meg magadat, hogy magas vagy!

2012. máj. 15. 13:42
 9/11 anonim válasza:
Keress 1 bazi nagy fadarabot, aki tetszik usd jo Istenesen fejbe vele,hajatol fogva cibald haza.Tobbi a te dolgod.Sok sikert.
2012. máj. 15. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:

a mi sulinkba is volt egy 7.es gyerek kb 140 centi volt, szegény :/

Am meg nem létezik hogy nincs alacsonyabb lány

am meg nézd meg a Lovely Complexet, elég jó. Neked való. :P

f18

2012. máj. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!