Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác vagyok és 170cm magas ez alacsony? Bejön a lányoknak?
én 185 vagyok a faterom még kisebb. a magas lányoknak nem jön be, ha nem szeretik a hajolgatást és a későbbi gerinc/derék bántalmakat. De a lányok ennél alacsonyabbak. nézd a jó oldalát, nem vágod fejbe magad, ha felállsz egy kis Credo buszon... :D
20/F
Az hogy bejön e a lányoknak az szerintem nem ezen múlik, én sem vagyok sokkal magasabb(176), de ha magabiztosan rámosolygok egy csajra akkor általában nyert ügyem van:D
Meg aztán a nők kb. 75-80%-a úgy is 170 alatt van, akkor cink ha a csaj dilis és elvárja hogy ha felvesz egy 10centis magassarkút akkor is legyél nála magasabb.
Én meg 185 cm vagyok kb és szívesebben lennék 170cm, na ehhez mit szólsz? :)
20F
01:36, azt hiszem, tudom, ki vagy! :DD
Szerintem semmi baj nincs a magasságoddal, egyébként is: Magyarországon a férfiak átlagmagassága 172 cm. Meg az én drága bátyuskám is 170 cm, és még nem volt soha gondja a csajokkal a termete miatt. :)
Alacsony a 170 cm, a nők 30-40%-nak bejön. Főleg ha a nő is pici.
De társkeresőn ne ismerkedj, mert ott 175-180 cm feletti érdeklődés van...ezt több pici termetű fiú is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!