Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az alacsony fiúkhoz vonzódtok vagy a magasakhoz inkább? Magas vagy alacsony fiúk közt láttatok már életetekben több helyesebb fiút? Kinek milyen magas a jelenlegi párja?
Majd leírom hova tartozom ( pontosan milyen magas vagyok és hány éves) pár válasz után. :)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kort is írjatok! Köszi!
én azt szeretem ha a fiú magasabb nálam tehát 162 cm-nél magasabb : D
16/L
Igen, a helyességgel, illetve a magassággal is. :D
Jobb lett volna egy konkrét intervallumot megadni, na mindegy.
Lehet szabadon adni a véleményeket a kérdéssel kapcsolatban.
Szóval hány centi magasságtól jönnek be nektek a fiúk általában például?
Most már eljött az ideje, hogy megírjam a magasságom és a koromat.
Én 165cm magas és 21 éves fiú vagyok.
Megértem a 180cm magas lányt is, aki nem járna nála alacsonyabb lánnyal, ugyanis én is úgy vagyok, hogy 165cm magasnál ne legyen magasabb a lány, mert úgy már nem érzem mellette igazán férfinek magam.
Érdekes, ezek szerint ez a magasság dolog tényleg elég fontos tényező egy párkapcsolatban.
Mondjuk szoktam sajnálni, amikor nálam magasabb lányoknak tetszem, de a magasság miatt nem lehet köztünk semmi.
Ha szerelmes vagyok a lányba, akkor nem zavar, ha magasabb, de egy idő után úgyis furán érzem magam és nem csak én, hanem lehet a lány is.
Viszont szerencsére többnyire alacsonyabb lányok tetszenek.
Magasak, akikre fel kell nézni. :) (170 cm vagyok, a fiú legyen legalább 180)
Hogy kiknél láttam több helyes pasit? Nem tudom, de szerintem a magasak közt.
16/L
Én most írok egy példát, hogy a magasság nem számít a a "helyesség"-nél :P Van egy 17 éves, kb 185 cm körüli fiú, akinek nagyon tetszik az arca. Van egy másik is, ő 15 éves, kb 170 cm körül lehet, és hihetetlenül cuki arca van :D Én 165 cm vagyok, és amit írtam példának, az így is van, szóval nekem nem számít a magasság, csak min. legyen 165 cm. Még valami: sok-sok olyan párocskát láttam már, ahol a lány kb egy fejjel volt magasabb a fiúnál és nagyon boldognak látszottak. Ne szomorkodj a magasságod miatt ;) (Amúgy sok alacsony férfisztár van, mégis bomlanak értük a nők, vagy nézd meg a Tom Cruise-Katie Holmes párocskát.)
15/L
Én őszinte leszek.Nem jönnék még egyszer össze egy velem egy magas(168cm) pasival...pedig engem sosem zavart vagy befolyásolt a párválasztásban.De még egyszer végighallgatni azt a kisebbségi komplexust és üldözési mániát a magassággal kapcsolatban? Hát köszönöm,de nem! Tényleg,semmi bajom nem volt az alacsonyabb fiúkkal,de mostmár ez által,valahogy minden értelemben kisebbek lettek a szememben és a kifejezetten magas pasikat keresem. Egy férfinak legyen tartása és büszkesége,kiábrándító,ha nem,és tudod,az alacsonyabb pasikra nem jellemző.Te is itt izgulsz,kb ugyanezt műveled...nagyon férfiatlan és ez senkinek nem fog tetszeni,te fogod a lányokat elüldözni magad mellől.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!