Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit csináljak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit csináljak, ha megkedveltem egy tőlem magasabb lányt, alacsony fiúként?

Figyelt kérdés
MIndenki azt mondta, hogy örüljek, ha egyáltalán alacsony, pici lányoknak fogok kelleni, mert az alacsony, cuki, aranyos, vékony fiúk, mint én a kutyának sem kellenek. Én is tudom, hogy nem vagyunk kelendőek, de engem nem érdekel ez igazán. Csak a megfelelő láynt keresem és úgy érzem ő jellemre is olyan, akit keresek és jól elvagyunk meg minden, de ez a 10-15cm különbség lehet, hogy akadály lehet. Még nem tudom, hogy a lány elfogadna-e így, párjaként. Csak azt tudom, hogy végre egy kivételes lány, aki nem a külsőségek alapján válogatjja meg a barátait és talán a párját sem. Sokáig azt hittem, hogy az alacsonyabb lányok angyalok, de őszintén szólva talán az alacsonyabb láynok nézik meg leginkább a fiújukat és ők álmodoznak legalább 185cm magas álomhercegekről, eddigi tapasztalataim szerint.
2012. okt. 16. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Próbálj meg nem nagyon belezúgni se belé, se senki másba, mert alacsony fiúként még az alacsony lányoknál is esélytelen vagy, a magasaknál meg főleg.
2012. okt. 16. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért az hasznos tanács, hogy ne éld bele magad túlságosan amíg nem kezd biztossá válni. Persze ellehet szállni olykor az érzelmekkel. DE ez itt még szerintem nem feltétlen jelent sokat. Ugye barátok vagytok, ott pedig nem feltétlen kell hogy számítson hogy alacsonyabb vagy magasabb vagy.

Ettől eltekintve meg, neked kell rájönnöd vajon tetszel-e neki. Hogy viselkedik veled, miket csináltok együtt, miket mond el neked, vagy simán megmondod neki hogy tetszik, nem kell ezzel semmit csinálni. TEHÁT arra célzok, mit? semmit, ugyanolyan mintha egy nem magasabb lány tetszett volna meg.

2012. okt. 16. 17:29
 3/7 robesz87 válasza:
53%
Én 7éve vagyok a menyasszonyommal és nagyon jól megvagyunk,pedig 12centivel magasabb!
2012. okt. 16. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

hát 10-15 centi már elég fura, bár azt mondják, hogy nem számít az ilyesmi, de azért szerintem nem lenne egészségses egy ilyen kapcsoalt, lagalábbis kicsi rá az esély.

hány centi vagy, és hány éves? lehet nősz is még :)

2012. okt. 16. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:

17.43

Miért romlik tőle az egészsssséééggge???

ez a magasságkülönbség akkora egy marhaság...

dehát mindent a szemnek, úgy érzem egyesek nagyon el vannak szállva ilyen téren, főleg a lányok...

mivan ezek az emberek bűnösök? trágyák? Úgy beszélnek róluk, mint valami feka...

Kérdező van esélyed: a lányoknak meg kevesebb bulvárt és blikkettt kellene olvasni

2012. okt. 16. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:

"hát 10-15 centi már elég fura, bár azt mondják, hogy nem számít az ilyesmi, de azért szerintem nem lenne egészségses egy ilyen kapcsoalt, lagalábbis kicsi rá az esély. "

Miért ne lenne ettől egészséges egy kapcsolat. Talán ha a srác kisebb, akkor alacsonyabb rendű is, vagy mi? Szerintem meg az nem normális, ahol a csaj 150 centi, a srác meg 190 mert az alacsonyabb fél az elcseszett kisebbségi komplexusát így akarja legyőzni, és a magas félbe valami védelmezőt lát.

Az is poén, hogy a férfiak döntő többsége 170-180 centi között van, erre mindenki 190 felettiekre csorgatja a nyálát, holott belőlük lényegesen kevesebb van.

Nem akarok a "fajtám" ellen beszélni,mert elég magas vagyok, csak nem értem az emberek gondolkodását.

2012. okt. 17. 04:30
 7/7 anonim válasza:
noj meg te gnomfasz
ápr. 8. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!