Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl alacsony?
Figyelt kérdés
Én 178-180 között vagyok. De ő kb. úgy 161-162 lehet. Ha nektek tetszik egy lány akár stílusra pl. és érzitek hogy komoly kapcsolat is kialakulhatna, akkor foglalkoztok ilyenekkel?2012. okt. 19. 17:52
1/8 anonim válasza:
kit érdekel? az én barátnőm is nagyobb nálam. Sámlira állok rá, és úgy smárolunk.
2/8 anonim válasza:
Számít egy kapcsolatban a megfelelő magasságkülömbség. De ha jól kijöttök minden más téren el lehet hanyagolni.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet ezt rosszul értelmezted, de én fiú vagyok, 179 cm pontosan, és ő a 162.:)
2012. okt. 19. 18:00
4/8 anonim válasza:
Pont ideális, mi a bajod? Én szeretem is, ha egy fejjel kisebb a barátnőm...
5/8 anonim válasza:
175 vagyok. A lány felőlem elmehet 150-ig is. Jóból úgyis keveset adnak.
6/8 anonim válasza:
17 cm az nem sok. Ez ne legyen gond, Magassarkút is vehet fel ... A lényeg ülhet elől autóban. És igen számológéppel számoltam ki. :D :D
7/8 A kérdező kommentje:
Hülye Xd
2012. okt. 19. 22:18
8/8 Abygel90 válasza:
A barátom és köztem 10 cm magasságkülönbség van az ő javára, és én kifejezetten élvezem, hogy ha magassarkút veszek fel, akkor is ő a magasabb. Lehet hogy butaság, de ettől nőiesebbnek érzem magam. (de azzal sincs semmi bajom ahol a fiú az alacsonyabb, a szerelem nem foglalkozik ilyen apró cseprő dolgokkal :) )
Másik példa:
Az unoka bátyám 180 cm fölött van, a felesége pedig 157 cm. Nagyon aranyosak, főleg mikor a feleség kicsimnek hívja az unokabátyámat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!