Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek túl alacsony?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl alacsony?

Figyelt kérdés
Én 178-180 között vagyok. De ő kb. úgy 161-162 lehet. Ha nektek tetszik egy lány akár stílusra pl. és érzitek hogy komoly kapcsolat is kialakulhatna, akkor foglalkoztok ilyenekkel?
2012. okt. 19. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
kit érdekel? az én barátnőm is nagyobb nálam. Sámlira állok rá, és úgy smárolunk.
2012. okt. 19. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Számít egy kapcsolatban a megfelelő magasságkülömbség. De ha jól kijöttök minden más téren el lehet hanyagolni.
2012. okt. 19. 17:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet ezt rosszul értelmezted, de én fiú vagyok, 179 cm pontosan, és ő a 162.:)
2012. okt. 19. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Pont ideális, mi a bajod? Én szeretem is, ha egy fejjel kisebb a barátnőm...
2012. okt. 19. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
175 vagyok. A lány felőlem elmehet 150-ig is. Jóból úgyis keveset adnak.
2012. okt. 19. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
17 cm az nem sok. Ez ne legyen gond, Magassarkút is vehet fel ... A lényeg ülhet elől autóban. És igen számológéppel számoltam ki. :D :D
2012. okt. 19. 18:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Hülye Xd
2012. okt. 19. 22:18
 8/8 Abygel90 válasza:

A barátom és köztem 10 cm magasságkülönbség van az ő javára, és én kifejezetten élvezem, hogy ha magassarkút veszek fel, akkor is ő a magasabb. Lehet hogy butaság, de ettől nőiesebbnek érzem magam. (de azzal sincs semmi bajom ahol a fiú az alacsonyabb, a szerelem nem foglalkozik ilyen apró cseprő dolgokkal :) )

Másik példa:

Az unoka bátyám 180 cm fölött van, a felesége pedig 157 cm. Nagyon aranyosak, főleg mikor a feleség kicsimnek hívja az unokabátyámat :)

2012. okt. 20. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!