Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a vízilabdás srácokat? Nem zavar a magasságuk? én 14 éves vízilabdás fiú vagyok most 181cm előre félek nem lesz-e ez esetleg gond a lányoknál
Első, te ritka okos vagy!
Nem igaz, hogy a mostani lányok olyan magasra nőnek, ha valaki 170-nél magasabb az már "Hűha" kategória.
Igen, a magasabb fiúkat szeretjük, de ez arra vonatkozik, hogy bálunk legyen magasabb, és ne 3 centivel, hanem azért többel.. (Nyilván vannak spec esetek, hogy mondjuk van egy 150 centis lány, az is inkább 170+-ra vágyakozik, nem mondjuk 165-re).
14l
amúgy nem tudom mit aggódsz,a lányok nem azt szeretik ha alacsonyabb náluk a rác,a többségnek az jön be hogy jóval magasabb,itt is írták,én örülök hogy 190 cm vagyok,de azt se bánnám ha 195 cm-re nőnék meg
2. hozzászóló vagyok
Nekem bejön ha valaki magas , a vizilabdázok jól néznek ki ;)
Mondjuk kicsit fura lenne 160cm vagyok egy 181 cm .es fiúval , de mért is ne ,
:)
Szerintem nem lesz gondod a magasságoddal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!