Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha pasihiányos vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha pasihiányos vagyok?

Figyelt kérdés
egy ideje nem volt hapim és hiányzik vki,azt mondják szép vagyok,el is hiszem:Dés tudom is magamról.nyitott vagyok de vhogy mégse jön össze h szerezzek fiut.sokan akarnak/tak velem járni,de kicsit magasra helyezem a lécet.
2010. jan. 22. 23:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdésed, engedd lejjebb azt a lécet...
2010. jan. 22. 23:19
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd a falloszommal lecsapom azt a lécet, Kicsim. Hát hány éves vagy?
2010. jan. 22. 23:19
 3/28 anonim ***** válasza:
de azért ne annyira, hogy 23:19 is elérje... :)
2010. jan. 22. 23:21
 4/28 anonim ***** válasza:
Béjjbiiiii:P Am ha csak szexhiányod van, akkor ittvagyok:P
2010. jan. 22. 23:22
 5/28 A kérdező kommentje:

nincs olyan magasan az a léc ahhoz képest h a környéken kik vannak

az fontos h hány éves vok?am meg15

2010. jan. 22. 23:22
 6/28 A kérdező kommentje:

nem szexhiány

inkább szeretethiány,vágod?:D

2010. jan. 22. 23:23
 7/28 anonim ***** válasza:
Mmm, friss húúúús. Ez kell!!!!
2010. jan. 22. 23:23
 8/28 anonim válasza:

velem is ugyanez a helyzet, mindenki azt mondja h szép vagyok, de én meg olyan válogatós vagyok, mert most szeretnék egy normális pasit aki mellett boldog vagyok, és már nekem sincs egy ideje barátom

16/L

2010. jan. 22. 23:27
 9/28 Giovanni ***** válasza:

Szerintem sokkal jobb egy "fiú barát" mint egy "pasi".Úgyan ugy megkapod a szeretet csak ugy kell viselkedni.Mi lenne ha te vadásznál h megnézd hozzád képest kinél milyen magason van a léc.Ha télleg jó csaj vagy akor hódits!mire vársz.Ne várj ránk.:)

16/F

2010. jan. 22. 23:28
 10/28 A kérdező kommentje:
ha szép vagy és van egy fiú barátod akk egy idő után elkezd rád nyomulni,velem olyan nem volt h ez nem történt meg.pedig jó lenne egy tökjó haver.(is)
2010. jan. 22. 23:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!