Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha pasihiányos vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha pasihiányos vagyok?

Figyelt kérdés
egy ideje nem volt hapim és hiányzik vki,azt mondják szép vagyok,el is hiszem:Dés tudom is magamról.nyitott vagyok de vhogy mégse jön össze h szerezzek fiut.sokan akarnak/tak velem járni,de kicsit magasra helyezem a lécet.
2010. jan. 22. 23:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én csajhiányos vagyok, de most nagyon, egyszerűen hiányzik, h valaki érzelmileg is mellettem álljon, mert egy dugásra bármikor kapok lányt, de olyat, akinek fontos, hogy mit érzek, olyat sosem:( 19/F:(
2010. jan. 23. 21:20
 22/28 A kérdező kommentje:
hát igen ez a baj a mai fiatalokkal:D
2010. jan. 23. 21:33
 23/28 anonim ***** válasza:
maszturbálj;)
2010. jan. 23. 22:29
 24/28 anonim ***** válasza:

Jól kinéző csajnak a világon a legegyszerűbb dolog az ismerkedés. Felveszel egy laza ruhát, és elmész egy forgalmasabb helyre, ha vki szemezni próbál, és tetszik, akkor viszonzod..stb

nem lehet nagy ügy.

2010. jan. 24. 00:58
 25/28 A kérdező kommentje:
a szemezések 70%ából nem az sül ki amit én szeretnék mert attól h külsőleg bejövök neki nem ismer és nembiztos hogy szinpatikus lennék ha megismer.
2010. jan. 24. 21:05
 26/28 anonim ***** válasza:

Ebből áll az ismerkedés. Olyan lényegében nincs, h az első, akivel beszélni kezdessz pont erős, inteligens, okos, pénzes, pont bejössz neki, pont sok érdeklőési körötök van..stb

na persze az is közrejátszik, h ha egy jó csaj csak úgy szemezgetni kezd mindenkivel, akkor én egyből arra gondolnék, h csak szórakozik, és amíg várja a barátját így üti el az időt. Futottam már bele ilyenbe, 30 percig szemeztünk egy csajjal, azt jött a barátja. Ez van. Jól nézett pedig ki. De inkább örülj neki, h te legalább jól nézel ki (habár nem ismerlek, de az írásod alapján vszínüleg így van), és így sokkal nagyobb esélyjel indulsz, mint más. Itt a tavasz, akármikor találkozhatsz akárkivel. Vagy elég ha elmentek csajokkal egy helyre, ahol sok fiú van (mittomén bowling club), és ott lszel. nincs az az Isten, h ne szeretne vki veled majd járni/beszélni/ismerkedni...stb

Sok sikert :)

2010. jan. 25. 13:46
 27/28 anonim ***** válasza:
ÍRj nekem!
2010. jan. 26. 18:19
 28/28 anonim ***** válasza:

Tartsd meg azt a magas lécet, mindenkinek megvan a maga párja. Én tartottam 21 éves koromig, és kibírtam. Szeretethiányra igenis ott vannak a fiúbarátok, mert egy ideig működhetnek az ilyen barátságok, nekem 15-23 éves koromig volt egy nagyon jó barátom. Nem az volt a baj, hogy egyikünk többet akart volna, de eljön az idő, amikor a szerelem fontosabbá válik mindkettőtök számára.

Szóval én 21 éves koromban pasiztam be, azt hittem, ő a nagy ő, lefeküdtem vele, amit nem bánok ugyan, de nem adott túl nagy élményt (az együtt töltött két hónap közös hétvégei során). Utána két év múlva találtam meg a nagyőt, aki tökéletesen passzol minden elvárásomhoz. Most vagyok 26 éves, és babát várok tőle.

Szóval keress barátot, tisztázd le vele az elején, hogy mit vársz tőle és a kapcsolatotoktól, és mi az, amit bele tudsz fektetni. Nekem az említett jóbarátom sokszor megölelt és mondta, hogy szeret, szép vagyok, stb, de sosem mentünk el az ágyig, és nem is b*zi! Ne feküdj le addig senkivel, amíg nem érzed úgy, hogy megérdemelne, és tényleg ne ilyen oldalakon ismerkedj! Majd eljön a nagyŐ, és Te fogod Magad a legszebb és legjobb nőnek érezni!!! Most is annak kéne érezned Magad!!!

2010. júl. 14. 14:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!