Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha pasihiányos vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha pasihiányos vagyok?

Figyelt kérdés
egy ideje nem volt hapim és hiányzik vki,azt mondják szép vagyok,el is hiszem:Dés tudom is magamról.nyitott vagyok de vhogy mégse jön össze h szerezzek fiut.sokan akarnak/tak velem járni,de kicsit magasra helyezem a lécet.
2010. jan. 22. 23:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Írj privátba

14/F BP (am mingyá 15, és a legtöbben 16-17nek néznek ;))

2010. jan. 22. 23:39
 12/28 Giovanni ***** válasza:
Ez nem igy van személyiségtől függ:)Sok lány barátom van de csak barát.Azért csak figyelembe veszem a 2év 6 hónapos kapcsolatom.És miben tudd mást adni az a szép csaj amit a b.nőm nem?Szeretet?NEM.neki is az van a lábaközt mint a b.nőmnek.Szal...
2010. jan. 22. 23:40
 13/28 A kérdező kommentje:

1.nemismerkedni vagyok itt.

2.én ebből azt vettem ki h neked csak a b*szás a fontos,bocs ha ez nemigy van

hasznos tippeket lécii

2010. jan. 22. 23:48
 14/28 Giovanni ***** válasza:
a baszás nekem szól?ha igen,akor annyira izgat mint mindenki mást.ha csak a baxás érdekelne akor valószínű meg dugom és ott hagyom?
2010. jan. 22. 23:58
 15/28 A kérdező kommentje:
van olyan ismerösöm akik régóta együtt vanak de már csak a szex tart össze
2010. jan. 23. 00:06
 16/28 aftersex ***** válasza:

háát szerintem ne a fórumon irogass. :) dobd be magad ha jófej csinos csaj vagy a srácok pattannak :)

azt hozzáteszem hogy a fiú barát ... a srác szempontjából mindig kiba*szott szop*ás. :) több csajjal voltam "barát" és volt akibe beleszerettem és ezért megutált. nem nyomultam csak elmondtam neki.. nem értem a nőket :) nem is fogom soha :) f/16

2010. jan. 23. 00:15
 17/28 A kérdező kommentje:

hát ya sokszor hallottam mér h a lányfiu barátságban az egyik fél mindig többet akar.

köszi a tippeket:)

2010. jan. 23. 00:17
 18/28 anonim válasza:
Hát én is ilyen gondokkal küszködöm, de én most szakítottam barátommal 1 hónapja. Előtte sokáig nem volt barátom. És igen mindig az egyik fél többet akar. Nem is olyan rég volt. Szinte már nem is beszélünk haverommal, mert nem bír elfelejteni és minden kapcsolatunkat megakarja szüntetni. Ez nekem nagyon rosszul esik. De ez ellen szól, hogy viszont egy ideje már van két nagyon jó haverom. Az egyiknek tetszem, de aranyos és nem nyomul, mert tudja h csak barátunk lehetünk, és ez nagyon jólesik:) Szóval talán lehetséges, és fel a fejjel. Biztos találsz valaki:) Időkérdése. Jó ez biztos hülyén hangzik, de igaz:D
2010. jan. 23. 02:31
 19/28 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám.:) (19/L)

Válogatós vagyok, magasan van a mércém, amiről sajnos nem tehetek, mert ha olyan ember közelít, aki nem felel meg, nem fogok vele összejönni, mert semmi értelmét nem látom. Szóval türelmesnek és kitartónak kell lenni.

2010. jan. 23. 10:43
 20/28 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy pécsi vagy! 15F
2010. jan. 23. 14:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!