Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknál az egy valódi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál az egy valódi indok lehet, amikor azt mondják, hogy ők azért nem akarnak párkapcsolatot, mert az iskola/érettségi legyen a középpontban és így most nem hiányzik?

Figyelt kérdés

ma 16:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Ha van esze akkor igen inkább tanúl azt nem bánja meg. Egy pasi miatt elrontani a jövőjét azt meg fogja bánni
ma 16:10
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem igazán. Tud attól még tanulni, hogy van barátja, egy csomó olyat ismerek, akinek volt érettségi alatt.
ma 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Én egyszer ezt mondtam egy srácnak, akivel nem akartam randizni majd 2 hónap múlva összejöttem egy osztálytársával. Persze akkor egy 16 éves lány voltam aki nem tudta kezelni a helyzetet, most már sokkal korrektebben közölném hogy nem akarok semmit.
ma 16:13
 4/15 A kérdező kommentje:
2 Nem mindenki egyforma
ma 16:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Akinek az a parkapcsolat hogy mellette tanulni se tudna azpkat ne is bánd hogy lépnek tovább.

Nekem is volt párom érettségikor is es velem volt ballagáson is meg utána is.

ma 16:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Ezeket akkor mondják, amikor valóban nem akarnak párkapcsolatot, csak nem teszik hozzá a "veled" szót.

Az orvosi egyetemen is ugyanúgy megy a nőzés/pasizás, amihez viszonyítva egy érettségi olyan, mintha az ABC-t kellene megtanulnod.

Mindenki szereti úgy beállítani, mintha teljes kontroll alatt tartaná az életét, ilyenkor jönnek a nagy életbölcsességek, hogy "nincs szükségem senkire, egyedül is egész vagyok, énidő", de ilyenkor 2 opció van: az A opció az, hogy ő maga nem kell a kutyának se, de úgy adja elő, mintha ez a saját döntése volna, a B opció meg az, amikor rohadtul szeretne valakit, csak nem váltja ki belőle senki azt a fajta vonzódást ami kémiailag szükséges.

Az ember ösztönösen vágyik arra hogy szerethessen és szeretve legyen (ez utóbbira különösen), ezt pedig holmi elfoglaltságok nem fogják megakadályozni.

A nőkre pedig különösen igaz, hogy a falon is átmennek ha odavannak valakiért.

Kérdezd meg magadtól, hogy valódi indok lehet-e az, ha mondjuk valaki 3 nap után olvassa el az üzenetedet amit írtál neki és azt mondja hogy "bocsi, nem volt időm írni", úgy, hogy konkrétan mindenki szinte 0-24 az okostelefonját nyomkodja.

Volt ideje, irkált is, csak nem veled és nem neked.

ma 16:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok és ugyan ez az érvem.

18/f

ma 16:31
 8/15 A kérdező kommentje:
7 Már, hogy te is ezt mondod a lányoknak?
ma 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

6os vagy csak inkább van egyedül mint egy olyan ember mellett aki nem szereti csak azt szeretné hogy szeressék. De kurváára nem ismeri... élete szerelmének hívja de nem tudja ki az. Ez csak függőség. Akarsz valakit akitől kaphatsz dolgokat aki a kedvednek tesz akitől te is függő lehetsz.

Akiről gondoskodhatsz felületesen de igazából az se tudod ő miben érzi valójában a gondoskodást.

Akarni valakit azért, mert kapni akarsz tőle valamit vs szeretni azért amilyen ő maga.

A szeretet jó esetben elfogadással jár.

ma 16:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak lekoptatás.

Nekik tetsző pasikra mindig van idejük.

Engem egyszer azzal offolt egy csaj, hogy egész nyári szünetben nem ér rá, mert tanul a kresz-re. xd

ma 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!