Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok egy nagyobb része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok egy nagyobb része beleesik az átlag csini szép lány kategóriába mint a pasik az átlag helyes kategóriába?

Figyelt kérdés

És ezért van egyenlőtlenség a randipiacon, ahol néhány bájgúnár leuralja a piacot?

Ez a mi hibánk férfiak mert minden átlag nőre nyáladzunk és rámondjuk, hogy szép, amíg a nők csak a Henry Cavillekre mondják, hogy helyes?

ma 08:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A ti hibátok, hogy bájgúnár az, aki ad magára, bu2i, aki igényes a külsejére meg odafigyel a táplálkozásra... Egyszerűen még mindig ott tartunk, hogy a jó külsőért tenni valami nőies dolog, férfiatlan. De tudod, ez abból a korból jött, mikor a férfiak tényleg férfiak voltak. Képesek voltak egész nap szántani, kaszálni, lovagolni, vagy harcolni, aztán egész este dugni. Nem is volt gondjuk, hogy nem tud fogyni, nem tud izmosodni, ott vagy tudtál, vagy meghalsz.

Ma meg az van, hogy az átlagos pasi csak gépezni meg zabálni tud, esetleg inni és füvezni. Sértve érzi magát, ha első randin fizetnie kell. Eszébe sincs kinyitni a kocsiajtót. De a külsejére sem hajlandó odafigyelni. Naponta tusol, fogat mos, zoknit cserél, és ettől ő ápolt és igényes. Esetleg fúj magára még egy fél flakon dezodort, tetőtöl talpig.

A csinos, vékony, ápolt lányok azért ennél sokkal, de sokkal többet fektetnek a dologba. Ezért van belőlük több.

ma 09:14
 2/17 anonim válasza:
100%

Az első jól írja. A mai férfiak inkább gyerekek nagyrésze egy lúzer. Én edzőterembe járok, adok magamra, van normális munkahelyem stb, aztán kb 10-ből 9 nő le is akar velem feküdni.

A nők között meg megint több az aki ad magára, így nyilván nem fog lúzerekkel foglalkozni, hanem olyat akár, mint én. Akit a lúzerek bájgúnárnak hívnak 😂

Közben meg én töltöm őket 😆

ma 09:23
 3/17 anonim válasza:
73%
Tehát, mindent összevetve, azért van a piacon eltolódás, mert van egy rakás szar here, akik várják, hogy majd Zimány Linda rájuk ír meg Hódi Pamela, mert ő bekommentelt Instagrammon, hogy milyen szép. És akkor Pamela lefekszik nekik rögtön 😂😂
ma 09:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy fordítanám le a kérdésed, hogy tipikusan Magyarországon a nők jobb formában vannak, főleg egy bizonyos kor fölött, mint a férfiak. Nem bántásból, de nagyon sok az igénytelen, elhízott férfi. Aztán megy a sírás-rívás, hogy nem kellene a nőknek.
ma 09:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem itt az oldalon nem ez rajzolódik ki. Kiraknak egy szép, edzett csinos nőt, és jönnek a csávók, hogy 4/10, aztán beraknak egy videót egy ocsmány, kopasz pasival és közlik, hogy ő az átlag. Szóval szerintem a férfiak vannak itt nagyon elszállva.
ma 09:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Mutass egy számodra “átlag csini szép lányt” és megmondom hogy beleesik e
ma 09:47
 7/17 anonim ***** válasza:

6 hat Hódi pamela egy 6/10es no

És közönséges is, igazi tipik proli

Az meg le is húzza

Láttam élőben is, baromira nem néz ki úgy ahogy a szerkesztett fotóin. Köze nincs hozzá

ma 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy Hodi Pamela 6/10 neked. De akkor az a srác a videon maximum 2/10 és nem átlagos.
ma 09:50
 9/17 anonim válasza:

"hat Hódi pamela egy 6/10es no"

Hagyjad már, életében nőt nem látott 😂😂

ma 09:54
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Tehát már megint ott tartunk aki nem jár kondiba az baj
ma 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!