Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még olyan lány akinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány akinek nem a menőcsávók kellenek?

Figyelt kérdés
azt értem ebben h a kissé visszahúzódóbbak és nem rajok...
2010. jan. 16. 20:59
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
menő csávó vagyok,de nics egy devergo meg retro cuccom sem.ritkán zselézem be a hajam.progressive house az egyik kedvencem,mégsem teszem ki az övet amikor buliba megyek,sőt még el szoktam menni bálba is.anyu csoró apu nem él,szóval nem nyom senki lovéval,és mégis rengeteg nő megnéz az utcán,buliban,még munkás ruhában is.sztem mind1 h mi van rajtad,bmw-d van fordod.
2010. jan. 31. 11:43
 32/43 anonim ***** válasza:

a lényeg az h tudj emberi modón viselkedni,és legyen ott lent vér.az ilyen hábizti nőkről meg annyit,akivel végigmegy az utcán,azzal nem a gyereket írja le,hanem saját magát.pénzéhes lotyoval nem megyek el soha.pedig sok lehetőség volt már rá.ismerem a fajtájukat.a nő számomra nem ott kezdődik.

23/ff

2010. jan. 31. 11:46
 33/43 anonim ***** válasza:

"Vannak, a csúnyák leginkább. Amúgy olcsón is lehet normálisan öltözködni, szerintem itt máshol van a probléma."

NEm tudom miért azonosítod a divatos ruhát a normális ruhával. Bocsi, de ami divatos az csak angyon ritkán normális. Úgy néztek ki mint a cigányasszony ünnplőben ezekben a divat sz*rokban!

És én is az egyik előttem válaszolóval mondom: Kitartás!

2010. jan. 31. 12:01
 34/43 anonim ***** válasza:

én!

nem szeretem a macsó típust fuj:(

az én párom pl. egy zeneszerző és költő, vagyis eléggé érzékeny lelkivilágú

én ebbe szerettem bele:)hogy ő ilyen, különleges embernek tartom, és nagyon jószívű:)

2010. jan. 31. 13:34
 35/43 anonim ***** válasza:

jelen! :)

nem az esetem a menőcsávó, normális pasik 4ever! :)

2010. jan. 31. 14:37
 36/43 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem a mai lányokban, mi szép egy fiún? Jó a segge jó a melle szép az arca?? Ezt egy csajnál el lehet mondani de egy fiúra???!!! A lányok többsége sajnos már csak azt nézi hogy áll a hajad (emós-e vagy pózer discos) és ennyi, semmi érték, vagy ilyesmi. Keresem az olyan lányt, aki nem ilyen. 17/F

Amúgy érdekes, hogy a mai lányok 2-3 évvel korábban érnek és teljesen kihasználják a fiúkat, nem értem egy faj vagyunk... aztán vannak az alfahímek, de azokkal meg normális kapcsolatot úgyse tudnak kialakítani, mert csalják őket stb.

2010. jan. 31. 15:35
 37/43 anonim válasza:

Én is inkább a visszahúzódó pasikat kedvelem. Szívesen megismerkednék már egy ilyen pasival is. Sajnos sok helyen tényleg csak a menő csávókkal lehet megismerkedni, ők pedig nem igazán érdekelnek engem.

19/L

2010. jan. 31. 15:49
 38/43 anonim ***** válasza:
Ne legyél elkeseredve, vannak ilyen lányok ;)
2010. jan. 31. 17:49
 39/43 anonim ***** válasza:
15:35-ös! Nem igaz, hogy minden lány csak a stílust nézi. Én például legelsőnek a fiú arcát nézem meg. :) Szeretem ha melegbarna tekintete van, vagy nem pont barna, de szépek a szemei, jó, ha magas, és nem legyen duci. A nagyon emós nem is jön be, és a rap stílust sem szeretem. Öltözködjön normálisan. Nem mondom, azért ne mackónadrágban járjon, de nem az öltözködés az elsődleges. :) 17/L
2010. jan. 31. 17:49
 40/43 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem úgy értetted, hogy minden lány ilyen, de így sikerült megfogalmaznom, bocsi. :D
2010. jan. 31. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!