Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek nem a menőcsávók kellenek?
a lényeg az h tudj emberi modón viselkedni,és legyen ott lent vér.az ilyen hábizti nőkről meg annyit,akivel végigmegy az utcán,azzal nem a gyereket írja le,hanem saját magát.pénzéhes lotyoval nem megyek el soha.pedig sok lehetőség volt már rá.ismerem a fajtájukat.a nő számomra nem ott kezdődik.
23/ff
"Vannak, a csúnyák leginkább. Amúgy olcsón is lehet normálisan öltözködni, szerintem itt máshol van a probléma."
NEm tudom miért azonosítod a divatos ruhát a normális ruhával. Bocsi, de ami divatos az csak angyon ritkán normális. Úgy néztek ki mint a cigányasszony ünnplőben ezekben a divat sz*rokban!
És én is az egyik előttem válaszolóval mondom: Kitartás!
én!
nem szeretem a macsó típust fuj:(
az én párom pl. egy zeneszerző és költő, vagyis eléggé érzékeny lelkivilágú
én ebbe szerettem bele:)hogy ő ilyen, különleges embernek tartom, és nagyon jószívű:)
jelen! :)
nem az esetem a menőcsávó, normális pasik 4ever! :)
Én csak azt nem értem a mai lányokban, mi szép egy fiún? Jó a segge jó a melle szép az arca?? Ezt egy csajnál el lehet mondani de egy fiúra???!!! A lányok többsége sajnos már csak azt nézi hogy áll a hajad (emós-e vagy pózer discos) és ennyi, semmi érték, vagy ilyesmi. Keresem az olyan lányt, aki nem ilyen. 17/F
Amúgy érdekes, hogy a mai lányok 2-3 évvel korábban érnek és teljesen kihasználják a fiúkat, nem értem egy faj vagyunk... aztán vannak az alfahímek, de azokkal meg normális kapcsolatot úgyse tudnak kialakítani, mert csalják őket stb.
Én is inkább a visszahúzódó pasikat kedvelem. Szívesen megismerkednék már egy ilyen pasival is. Sajnos sok helyen tényleg csak a menő csávókkal lehet megismerkedni, ők pedig nem igazán érdekelnek engem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!