Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek nem a menőcsávók kellenek?
Nekem most sokkal jobban tetszenek a "nemmenők".
Eddig volt két "menő" pasim,de ennyi elég volt,köszönöm :) A "nemmenők" sokkal jobban megbízhatóbbak..
22:16 vok
Amíg a csajok nem hajlandóak őszintén válaszolni, addig b.szhatjuk ezt a kérdést.....
Nem azt kell beírni, amit a kérdező hallani akar, hanem ami a ti véleményetek. Ez a mérleg alapján egy, amerikai niggert majmoló srácnak se lenne csaja. A valóságban mégis fordítva van... tehát csajok vagy őszintén kommenteljetek, vagy inkább sehogy. ez a véleményem.
Üdv - 14/F
a menő csávók csak a p*nát akarják,ennyi... ugyanugy van mint a k*rvákkal,azoknak a f*sz kell
de az,aki nem olyan "híres" többet tud neked adni :)
Rajok? a cigányokról beszélsz? vagy azokról akik úgy viselkednek? Sajnálom de én messziről kerülöm őket. Minden téren.
Az én párom is visszahúzódó... helyes, kedves, csöndes, illedelmes, figyelmes meg minden:) Persze négyszemközt szerencsére nem olyan félénk, de mások előtt visszahúzódó.
Nekem pedig az úgymond "menő csávók" jönnek be:)
Jobb ha sok hawerja van neki,mint h egy sem,és nem az összes a p*nát akarja...(tapasztalat)
a menő csávók is tudnak normálisak lenni,igaz ritka...de vannak kivételek!!!!Úgyhogy a nyomi ge*ik meg ne nézzék le őket,vagyis nem lenézik őket hanem csak féltékenyek,még ha tagadják is,ez az igazság;)
Olvastam itt a válazsokat és muszáj hozzászolnom.. na nehogy már attol legyen valaki menő h milyen b*zis sálat hord magán, amikor én megismerkedek egy lánnyal soha nem azt nézem h milyen márkáju ruha van rajta (igaz nagyon nem is ismerem őket), a lényeg h jol álljon rajta és igényes legyen.. az meg h a villamoson tényleg a melletted ülőt nézi a csaj sztem attol lehet mert kihivoan b*zisan van felöltözve.. de ha valaki egy ilyennel jön össze annak az egészségére, majd ha komoly kapcsolatot szeretne rájön h egy ilyennel nem lehet.. és utána meg sirnak a csajok h őket mindenki átb*ssza, otthagyta a barátja stb, persze h otthagyja ha egy ilyen MENŐ csávoval jött össze, akkor legalább ne panaszkodjon.. az is baj h a mostani fiatal csajok többsége egyáltalán nem is akar komoly kapcsolatot hanem h minél több fiuval lefeküdjenek mert sajnos ez a divat.. a zenével meg sztem nem érdekes foglalkozni h ki milyet szeret, huszonévesen majd csak kinövik ezt a disco stilust és elkezdenek hallgatni vmi normálisabbat!
Nekem volt 3 komolyabb barátnőm, amikor megismertem őket tök normálisak voltak aztán ők is belecsöppentek az éjszakába és teljesen megváltoztak.. azota inkább elvagyok egyedül, nekem ez nem hiányzik! Inkább várok olyan lányra akinek tényleg fontos vagyok és a disco helyett jobban bejön inkább az ha elviszem egy étterembe pl.. (nem a mekibe), sajnos ez is ritka, de a multkor kellemeset csalodtam amikor egy fiatal párt megláttam egy ilyen helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!