Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek nem csak a menőcsávók
kellenek?
1/41 anonim válasza:
Ne izgulj renget olyan lány van akinek te is bejössz
2010. ápr. 29. 20:30
Én pont olyan fiút keresek,aki inkább visszahúzódó..A nagymenőkről lerí,hogy taplók..Találtam is egy fiút,felvettem msn-re,sajnos ez 2 hete volt..Azóta nem beszéltünk,állítólag mindiig rejtve jön fel..De nem ír akkor sem..Viszont suliban nagyon néz:O És nekem nagyon tettszik:S De azt mondják félénk,nem fog kezdeményezni..Egyszer majd ráköszönök..Szerinted jó ötlet?:D Am. bocsi az OFF-ért.:D Szóval,azt mondják nagyon jó csaj vagyok(bocsi ez kicsit beképzelten hangzott/látszott),mindenki megnéz,stb..Próbálkoznak is tényleg elég sokan,de akit megismerek és nagyszájú,menőgyerek,azt egyből otthagyom..Ezek csak kihasználnak,ku.rvákon kívül senkinek nem jönnek be..Csak sajnos a ku.rvák is egyre többen vannak:S:SNa mind1 így van ez..És ne félj,biztos találsz egy rendes,szép lányt:)
2010. ápr. 29. 20:45
3/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotok, am sztem jó ötlet:),várom közben mások véleményét is
Én kimondottan utálom a menő csávókat xD.
Nekem azok jönnek be akik aranyosak, kedvesek és megértőek. Nem pont ezek a nagyszájú f.aszok :D. A kinézet is szerintem tök8. Nem mindig a kigyúrt faszik a jó srácok. Éppen ezért maradnák az aranyos fiúknál.
üdv: Genna
2010. ápr. 29. 21:01
Velem is volt már ilyen.Már egész jól alakultak a dolgok egy lánnyal erre jött az egyik bunkó köcsög "Szépfiú" és vitte a csajt.Kapja be
2010. ápr. 29. 21:10
Ugyan már, akad olyan pasi akinek nem az agyonsminklet plázacicék jönnek be és nem csak d*gni akar? Én meg ilyenekkel nem találkozom, pedig igencsak messzire kerülöm az ugynevezett "menőcsávokat" a 60as IQjukkal meg a buzeráncs kinézetükkel és nagyképűségükkel eggyütt =D
2010. ápr. 29. 21:44
Vannak olyan lányok, igen. Olyan pedig nincs, hogy átlagos srác/lány, mert mindenkiben van valami egyedi és különleges. A kinézetre is igaz. Jobb is, ha az egyéniségeddel veszel le valakit a lábáról. Kerüld a felszínes embereket... :S Csak ragadj meg bátran minden alkalmat az ismerkedésre, és szerencséd lesz! :)
2010. ápr. 29. 21:59
ki számít menő csávónak?
23 évesen nekem fontos, hogy egy srác tudja, mit akar...ha el akar hívni randizni, elhív, ha csókolózni akar, megcsókol...és tudja, mit akar az életével kezdeni
ez még nem jelenti azt, hogy mellette műveletlen bunkó
de nekem nincs türelmem a szerencsétlenekhez, akiknek bele kell mászni az ölükbe, hogy feltűnjön, talán lépni kéne...pfff
2010. ápr. 29. 22:53
Utolsó ott a pont,én is menőcsávó vok,mert külsőleg nagyon sokat adok magamra,egyszerűen megáll a levegő körülöttem.
DE kedves is vok,persze aki megérdemli,és aki normális velem,aki nem azzal egy tapló vagyok ez igaz.DE télleg én sztem egy FÉRFI vok,mert vannak céljaim,amiket el is érek,tudom mit akarok,nem anyuci kicsi kisfia vok,magamat tartom el.Sajnos ez a ritka a pasik 2%-a ilyen csak,sok a kis szerencsétlen balf_sz,ezekkel tényleg nem tud egy NŐ mit kezdeni.
Nekem meg a menő csajok jönnek be a mostani is ilyen.
22F
2010. ápr. 30. 06:39
Rühellem a "menőcsávókat".
2010. ápr. 30. 11:47
Kapcsolódó kérdések: