Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek nem csak a menőcsávók kellenek?
Szia, Kriszta vagyok!
Mások szerint nevetséges, de 21 évesen olyan férfit keresek, aki kedves, okos, hűséges és családra vágyik, nem kalandra. Na én ilyet nem találok. Sajnos azt látom, hogy még a 30 fölöttieknek sem nőtt be a kobakja.
21:27-es!
Kriszta vagyok. Ebben igazad van. De hol keressem? Diszkóban nem, mert ott pont olyanok vannak, aki nekem nem kell, másrészt, úgy vélem, hölgynek ilyen helyen nincs keresnivalója.
Lehet lehülyézni, de ez a véleményem.
Nem vagyok remete. Szeretek kirándulni, sportolni stb, de nem megyek diszkóba, sem kocsmába sem egyéb hasonló helyre.
Úgy gondolom, majd megtalál a szerelem. Hiszem, hogy ha én ilyen vagyok, akkor van ilyen férfi is. Remélem.
Kriszta. 21.27 vagyok. Ha nem írtad volna, hogy Kriszta vagy, azt hinném, én írtam a válaszodat, ugyan így vagyok én is. És most bunkó leszek, sajnálom, de hány éves vagy?
Semmiképp nem következik a témából, csak érdekel. Nem kérem ám ingyen, és egy 17, most májusban 18 éves srác vagyok.
21:27-es!
Írtam neked privát üzenetet. Megadtam a nevem, ott megnézhetsz, ha gondolod. Kíváncsi vagyok, mit gondolsz.
Szerintem, azért mert komoly vagyok, nem vagyok egy remete kinézetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!