Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még olyan lány akinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány akinek nem csak a menőcsávók kellenek?

Figyelt kérdés
ma már mndenhol ezt tapasztalom, az átlagos srácokat megsem látják már a visszzahúzódóbb csajok sem.
2010. ápr. 29. 20:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
nekem se jönnek be "MENŐK"
2010. máj. 1. 21:01
 12/41 anonim ***** válasza:
van
 13/41 anonim ***** válasza:
*a menők..előző vagyok
 14/41 anonim ***** válasza:

Szia, Kriszta vagyok!

Mások szerint nevetséges, de 21 évesen olyan férfit keresek, aki kedves, okos, hűséges és családra vágyik, nem kalandra. Na én ilyet nem találok. Sajnos azt látom, hogy még a 30 fölöttieknek sem nőtt be a kobakja.

2010. máj. 1. 21:03
 15/41 A kérdező kommentje:
kösz ia sok választ, am abbol van elegem, h nem lehet találni olyan lányt aki visszahúzódóbb, szép is, és ha más is a zenei izlés vagy bármibe ellentét van akk az ne lenne negatív. sztem forditva is igy van am.
2010. máj. 1. 21:05
 16/41 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Én sem találok olyan lányt, aki ne pattintana, mert neki a rosszfiú kell. Itt, tucatjával vannak. Azt írják, nem találnak normális fiút, akit nem érdekel hogy néznek ki, és nem csak megdugni akarják őket. Talán azért nem talkálkozunk, az úgymond hozzánk illővel, mert mindkét fél visszahúzódó, otthonűlő? Szerintem de. Én csak egy olyan lányra vágyom, aki értelmes, korombeli, akivel lehet beszélgetni, közös az érdeklődésünk, és aki nem hagy ott, mikor menőbbet talál. Mondjuk, nehéz ilyet találni, mert egyrészt ritka, másrészt... ugyan úgy otthon ül, mint én.
2010. máj. 1. 21:27
 17/41 anonim ***** válasza:

21:27-es!

Kriszta vagyok. Ebben igazad van. De hol keressem? Diszkóban nem, mert ott pont olyanok vannak, aki nekem nem kell, másrészt, úgy vélem, hölgynek ilyen helyen nincs keresnivalója.

Lehet lehülyézni, de ez a véleményem.

Nem vagyok remete. Szeretek kirándulni, sportolni stb, de nem megyek diszkóba, sem kocsmába sem egyéb hasonló helyre.

Úgy gondolom, majd megtalál a szerelem. Hiszem, hogy ha én ilyen vagyok, akkor van ilyen férfi is. Remélem.

2010. máj. 1. 21:32
 18/41 anonim ***** válasza:

Kriszta. 21.27 vagyok. Ha nem írtad volna, hogy Kriszta vagy, azt hinném, én írtam a válaszodat, ugyan így vagyok én is. És most bunkó leszek, sajnálom, de hány éves vagy?

Semmiképp nem következik a témából, csak érdekel. Nem kérem ám ingyen, és egy 17, most májusban 18 éves srác vagyok.

2010. máj. 1. 21:37
 19/41 anonim ***** válasza:
Affene, bocsi, nem olvastam vissza.(Ismét 21:27). De attól még bunkó lettem, bocsi.
2010. máj. 1. 21:38
 20/41 anonim ***** válasza:

21:27-es!

Írtam neked privát üzenetet. Megadtam a nevem, ott megnézhetsz, ha gondolod. Kíváncsi vagyok, mit gondolsz.

Szerintem, azért mert komoly vagyok, nem vagyok egy remete kinézetű.

2010. máj. 1. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!