Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek nem csak a menőcsávók kellenek?
Kriszta:
Egyébként, Kedves Kérdező, ne akarj olyan lenni. Gondolom , irigyled őket, de azok csak lelkisérült emberek. A nagyképűség mögött mindig valamilyen lelkisérülés áll. Te legalább boldog vagy.
Kriszta:
Most mennem kell, de holnap benézek majd.
Szép estét Mindenkinek!
Vigyázat! Olvasni nem tudó menőcsávók ne is próbálkozzanak...reménytelen eset!=)
Sok ezredik válaszolóként, de mégis leírom a saját példám...=)
Úgy 7-8 éven keresztül kaptam a sértő szavakat, miegyéb, teljesen leblokkoltak. Semmi önbizalmam nem volt.
Most, úgymond összeszedtem magam kinézetileg, és ennyi elég volt ahhoz, hogy kelljek bárkinek is... Kicsit ott már fejembe szállt, és lett egy barátom, aki nagyon szeretett. És én...borzalmasan viselkedtem vele, amit máig nagyon sajnálok. Szakítottunk, jött egy másik, az egy ilyen tipikus 16 éves volt...amilyeneket mindenáron el akartam kerülni, mert hisz a korombeliek tették tönkre alapból az életem. Szóval tipikus menőcsávó is szeretett, kész rekord voltam a 2 hónappal, 1-2 hét volt a megszokott. Próbáltam nevelni, mert zavart, hogy mennyire gyerekes volt. Neki meg fontosabb volt a menősége, mint én, és dobott... Szidom, de eközben neki köszönhetem mostani állapotom. Miután dobott, rá 4 napra kiírta msn-re egy másik csaj nevét már, és ott megtört a jég...és nem érdekelt többé. Amíg együtt voltunk adott bizonyos mennyiségben azzal, amilyen önbizalmat, de szerencsére csak egészséges szinten lett belőle; és mióta megtört ez a bizonyos jég, azóta olyan boldog vagyok, mint még soha...
Szóval én alapból visszhúzodó vagyok, és mára már tényleg szépnek is mondanak sokan. Persze néha kicsit "pi.csásabb" ruhába megyek, de tudom hol a határ, nem megyek el suliba öv nagyságú miniszoknyában...=D Mivel tesóim idősebbek zenei ízlésem is annál akadt le, amit ők halgatnak. Így fura dolog lett belőlem.=D
Hát ez lenne az én storym.=D
Egyszer volt olyan de köszönöm soha többé, beképzelt, egoista és éretlen volt hozzám képest, nem tudta mit akar.Nekem a csendesebb srácok jönnek be, most is egy ilyen fiú tetszik.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!