Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még olyan lány akinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány akinek nem a menőcsávók kellenek?

Figyelt kérdés
azt értem ebben h a kissé visszahúzódóbbak és nem rajok...
2010. jan. 16. 20:59
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Vannak, csak egyre kevesebben.
2010. jan. 16. 21:01
 2/43 anonim ***** válasza:
84%
Én meg ilyen lovaggyerek vagyok, ezt sem csípik.
2010. jan. 16. 21:02
 3/43 anonim válasza:
21 éves lányként mondhatom, hogy tapasztalataim alapján sokkal jobb egy kapcsolat egy kicsit visszahúzódóbb pasival, mint egy "menő" csávóval.
2010. jan. 16. 21:02
 4/43 anonim ***** válasza:
Igen, és egyre jobban "kihalóban" vannak sajna... :(
2010. jan. 16. 21:03
 5/43 anonim ***** válasza:
90%
a lányok szerintem ugyan így gondolják vannak még olyan srácok akiknek nem a "menőcsajok" kellenek? szerintem :D F/17
2010. jan. 16. 21:04
 6/43 anonim ***** válasza:

Nekem a "nem menő pasik" kellenek. :) Csak sajnos egyre kevesebb van belőle... :(

L/17

2010. jan. 16. 21:06
 7/43 anonim ***** válasza:
95%
A menő csávók csak addig érdekesek, amíg meg nem ismerjük őket. Amikor kiismeri őket az ember akkor jön rá, hogy "ez kellett annyira?" ...
2010. jan. 16. 21:06
 8/43 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:06

Vannak még!!!

2010. jan. 16. 21:07
 9/43 anonim válasza:
100%

Szerintem ha kapcsolat, akkor legyen normális. Nem egy menő gyerek kell, akit kirakhatok egy vitrinbe és mutogathatok, de ha megszólal inkább szégyenlem..

A régi értékek sajnos kezdenek eltűnni, nehéz olyat találni akire büszke lehet az ember..

22/L

2010. jan. 16. 21:08
 10/43 A kérdező kommentje:
köszi ezt a sok választ. igazábol én elvagyok keseredve sok lányt látok az utcán akik mellett ott a gyerek retrócuccban meg devergó és máris egy szép lányt megkap, nekem sajnos nem igazán jut pénz ilyenre, nemis volt barátnőm. és ahogy megfigyelem már a lányok közti középréteg is elhajlott affelé h olyan pasik... és a másik meg h ha nem a kedvencem a disco már levagyok írva 90%uknál. pedig azon az elven vagyok h a zene ne válasszon el 2 embert. ez vagyok én, és meglátszik :S:(:'(
2010. jan. 16. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!