Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek nem a menőcsávók kellenek?
van, de kevés de a lányok is 13-14 évesen szétba**atják magukat mert attól menőbbek. Én nem ilyen vagyok és nem kell h menő legyen a srác csak merjen kiállni magáért és legyen hejes na meg persze rendes. Alapból egy srác hejes oké de ha bunkó engem már nem érdekel. Na ha meg cigizik attól meg rosszul vagyok! Nálam a cigi már rég kiment a divatból!Sőt benn sem volt.
Én ilyen vagyok:) Csak legyen benned férfi. mármint érted. Ne legyél beszari csak legyél normális:) L/14
2010. jan. 16. 21:14
Hány éves vagy? Mert ha fiatal akkor természetes, általában 17től kezdenek el érdeklődni a személyiség iránt.
2010. jan. 16. 21:27
13/43 A kérdező kommentje:
Na jó, de pont az ilyen kis 14 éves husi a legfinomabb. :S A 17 már elég rágós.
2010. jan. 16. 21:28
Nálam az a "menőcsávó" aki panaszkodás nélkül tudja,és teszi a dolgát ,férfiasan.Elégedett magával,tudja mit akar.Erős és gyengéd,udvarias,de nem nyálasan hízelgő.Tud közeledni és megnyílni,de nem mászik a képembe és nem képzeli magát fél istennek mert ilyen autója van,vagy amolyan göncöket visel.Visszahúzódó?a legjobb! A zene már más kérdés.Szerintem a zene egy életre össze köthet két embert,illetve ha nem passzol(semennyire sem) a zenei ízlésük, ők sem illenek össze.Nem várhatja el egy rocker fiútól a diszkós barátnője hogy józanul riszálja a fenekét egy táncparketten mosolyogva...és fordítva se néz ki jól ha a cicababa headbengel a Tankcsapdára izzadtan,koszosan a fiúja kedvéért. Vannak olyan lányok akiknek nem a menők kellenek,ők azok akiket az ellenőr se veszi észre a buszon mert csendesek,és szürkék, és sajna a visszahúzódó fiúk se látják őket meg ,mert elvakítja a szemüket a sok csilli-billi csitri.
2010. jan. 16. 21:30
16/43 A kérdező kommentje:
pasi vagyok mielőtt mást hinnél :D,élőben eddig csak figyeltem suliba úgy igazán, a csajok viszonyát a srácokkal, és az énfajta réteg pedig egy 4-5ös srácokbol állt... ugyh:Spf
Vannak, a csúnyák leginkább. Amúgy olcsón is lehet normálisan öltözködni, szerintem itt máshol van a probléma.
2010. jan. 16. 22:03
21:06 : több van mint hinnéd :S:S:S
Egyébként a kérdezővel egy csónakban evezek. Már nem kicsit van belőle elegem, h elég ha valaki felvesz egy kockás (b*zis) sálat, egy LA sapkát, meg ilyen riszpekt-féle szériatartozékokat, és akkor ő már nagy személyiség, mekkora arc...stb. A H*lye csajoknak ez jön be. Érdekes, de akik rendesen ismernek (mert 8 évig jártunk ált-ba), azok engem tartanak személyiségnek (+an), nem ezeket az ugyan olyan majmokat... de a kis p*csát a villamoson ez nem érdekli, mert nem én vagyok a menő, hanem az az amerikamániás ott szembe.... remélem kicsit már felnyílik a csajok szeme, mert mindíg csak fényezik magukat, h "hát mi nem" azt mégse így van.
üdv - 14/F
KITARTÁS!!!
2010. jan. 16. 22:16
Nekem már csak azért sem jönnek be ezek a "menő" fiúk, mert lassan minden 2. ember így néz ki az utcán. Persze, öltözzön valaki jól, de ne ez legyen a központi kérdés az életében, ne egytucat legyen, és ami a legfontosabb, ne legyen elszállva magától!!!Sajnos nem is nagyon ismerek olyan srácot, aki szerény (de nem szerencsétlen), és nem avval van állandóan elfoglalva, hogy mindenki fölé kerekedjen, és mindenkit elnyomjon, mert ő a "király". Kedves kérdező, ne keseredj el, mert a normális lányok, akikkel egy hullámhosszon vagytok úgyis Téged fognak észrevenni, csak a hasonló beképzelt csajok buknak az ilyen pasikra. 17/L
2010. jan. 16. 22:22
Ezek a menőcsávók az elsők, akik összefosva magukat egy harcban menekülnének.
2010. jan. 16. 22:24
Kapcsolódó kérdések: