Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek nem csak a menőcsávók kellenek?
Semmi baj, ez csak egy pici figyelmetlenség. :)
21 éves vagyok.
ezek a nagyszájú hülyék csak havernak jók.. akikkel lehet marhulni :D
nekem a normális srácok jönnek be =]
Kriszta:
Én nem bírom őket barátként sem. Egyszerűen más vonza őket, nem lehet értelmes dolgokról beszélgetni velük.
Az okos , értelmes ember, soha nem villog azzal, hogy neki milye van és mennyire intelligens. Ezt csak az próbálja hangsúlyozni, aki tudja, hogy ő nagyon nem tartozik abba a csoportba, de görcsösen próbálja elhitetni önmagával és másokkal, hogy ő bizony mindenki fölött áll. Ettől rosszúl vagyok.
Viszont egy csendes, titokzatos férfi őrülten vonzó. Aki keveset beszél, nem dől belőle a sok értelmetlen zagyva dolog, de az a kevés mindent elmond róla. Remélem érthető mire gondolok. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne legyen humoros.
Fogalmazzunk úgy, hogy :
szeretem , ha az okos hülyéskedik, de nem bírom, ha a hülye próbál okoskodni.
Kriszta:
Itt is vagyok. Megnéztem. Igen, én lennék az a lány. :)
Nem vagyok megrémülős típus, másrészt nem a külső a fontos az emberi kapcsolatokat illetőleg, SZERINTEM. :)
Csak kíváncsi voltam, hogy mit gondolsz. Látod, mégis megrémülnek, ha látják, hogy milyen komoly vagyok. Vagy épp nekem nem tetszik a stílus. Így magányosan éldegélek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!