Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bogaras és különc lányok senkinek nem kellenek?
Én is ilyen vagyok, és unom hogyha randizásnál a hobbik kerülnek szóba (nekem a földönkívüli élet kutatása és a kvantumfizika) mindenki úgy néz rám mint egy Marslakóra .. Ez még a jobbik eset, rengetegszer volt hogy otthagytak számlával mindennel, vagy elbőgtem magam miután otthagytak, és mindenki csak nézett .
A leghosszabb kapcsolatom is 3 hét volt . Állítólag azért szakítottak mert folyton rájuk másztam és éjjel nappal a s*ggükbe voltam ...
Nem vagyok az a feladós típus, de már kezd elegem lenni ezekből a csalódásokból és néha olyan depresszió jön rám hogy nem igaz, főleg hogy anyámnak is van pasija akivel előttem megállás nélkül falják egymást ...
Minden éjjel álomba sírom magam azzal a gondolattal hogy egyszer az én lovagom is eljön . Szerintetek mi lehet a megoldás ?
A válasz a kérdésre az, hogy maradjon önmaga, így van esélye olyannal találkozni akit szintén érdekelnek ezek a témák.
Ha eltitkolja az nem jó, mert így csak titokban űzheti a hobbiját vagy talán teljesen le kellene mondania róla, hogy el ne hagyják ha véletlenül kiderülne.
26f, nekem egy jó pontnak számítanak ezek a témák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!