Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem kellek senkinek?
Persze értem én, manapság a legtöbb nőnek elég magasan vannak az elvárásai de már kezdem arra gyanakodni, hogy el vagyok átkozva. Francba, tudtam hogy kellett volna adjak egy kis aprót a barnabőrű néninek a nyugatinál. Tuti ő tehet róla! Szóval, magas vagyok, kék szemem van barna hajam, sportos alkatom és anyukám meg egy két rokonom szerint nem vagyok olyan vészesen ronda sem. Van egy pár hobbim, pl tetoválás, deszkázás, gitározás, rajzolgatás, fényképezés bla bla, szóval arra sem foghatnám, hogy nagyon magamba lennék fordulva. Jó persze, nem ugrok rá minden nőre egy instantban ha még instant a hely neve akkor sem, de próbálok közeledni. Erre persze egy két lánnyal van hogy közel kerülünk egymáshoz.. he he értitek a célzást srácok, de akkor is.. Másnap ennek vége. Ahogy feljön a nap és vége a bebaszcsizott hölgyemény józantalan ítélőképességének én ismét csak egy arc vagyok akinek max az utcán visszaköszön.
Volt nemrég egy lány akibe úgy éreztem szerelmes voltam, de egy másik sráccal ahogy összejött engem teljesen ignorál. Pitizni utána meg nyilván nem fogok..
Szóval komolyan.. Ha tudnátok egy két dologra rávilágítani előttem amit én nem veszek észre azért igazán hálás lennék.
Nem szeretek egyedül lenni.. magányosan
részeg lányokkal ismerkedsz vagy most ezt hogy is kell érteni?
lehet hogy a természeteddel van egy kis gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!