Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Persze értem én, manapság a legtöbb nőnek elég magasan vannak az elvárásai de már kezdem arra gyanakodni, hogy el vagyok átkozva. Francba, tudtam hogy kellett volna adjak egy kis aprót a barnabőrű néninek a nyugatinál. Tuti ő tehet róla! Szóval, magas vagyok, kék szemem van barna hajam, sportos alkatom és anyukám meg egy két rokonom szerint nem vagyok olyan vészesen ronda sem. Van egy pár hobbim, pl tetoválás, deszkázás, gitározás, rajzolgatás, fényképezés bla bla, szóval arra sem foghatnám, hogy nagyon magamba lennék fordulva. Jó persze, nem ugrok rá minden nőre egy instantban ha még instant a hely neve akkor sem, de próbálok közeledni. Erre persze egy két lánnyal van hogy közel kerülünk egymáshoz.. he he értitek a célzást srácok, de akkor is.. Másnap ennek vége. Ahogy feljön a nap és vége a bebaszcsizott hölgyemény józantalan ítélőképességének én ismét csak egy arc vagyok akinek max az utcán visszaköszön.

Volt nemrég egy lány akibe úgy éreztem szerelmes voltam, de egy másik sráccal ahogy összejött engem teljesen ignorál. Pitizni utána meg nyilván nem fogok..

Szóval komolyan.. Ha tudnátok egy két dologra rávilágítani előttem amit én nem veszek észre azért igazán hálás lennék.

Nem szeretek egyedül lenni.. magányosan

2014. júl. 4. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
magas vekony srac te vagy az?
2014. júl. 4. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
érdekes, úgy látszik a lányok utálják a fehér fiúkat, inkább néger kell nekik, hiszen te is fehér bőrű kék szemű fiú vagy, ahogy én és te sem kellesz nekik, de egy négernek egyből mosolyognak meg befekszenek alá
2014. júl. 4. 22:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát vannak nálam vékonyabbak sokan szerintem
2014. júl. 4. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Látszik az önbizalomhiány.
2014. júl. 4. 22:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Kettes hát ez egy igazán érdekes megközelítés, erre én még nem figyeltem fel.
2014. júl. 4. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Barna haj, kék szem az ideálom. *-* :)
2014. júl. 4. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Képet küldessz? :)
2014. júl. 4. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Épp most olvastam, hogy egy felmérés szerint első ránézésre az emberek megbízhatóbbnak találják a barna szeműeket, mint a kék szeműeket. :D Csak egy kis érdekesség ;)
2014. júl. 4. 22:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Na mindegy, megyek tovább reménykedni h a lány visszajön hozzám. Van ez a hülye érzés bennem, hogy nem lennék mást ennyire megszeretni amúgyse.
2014. júl. 4. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:

részeg lányokkal ismerkedsz vagy most ezt hogy is kell érteni?

lehet hogy a természeteddel van egy kis gond

2014. júl. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!